1 kg

Animonda GranCarno Junior 1 kg


Bruttó 1.700 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Animonda
  • Kód: 600-82950
db

Bővebb leírás

Kiváló minőségű száraztáp kölyökkutya számára.
Biztosítja az ideális kezdést egy egészséges kutya életében. Támogatja és elősegíti a fogak és az immunrendszer megerősítését. Elősegíti az optimális mértékű növekedést és kedvencünk értelmi fejlődését is.

A terméket gyártó Animonda GMBH. nagy gondot fordít arra, hogy a GranCarno Junior megfeleljen kölyökkutyánk táplálkozási igényeinek.
Biztosítja az ideális kezdést egy egészséges kutya életében. Támogatja és elősegíti a fogak és az immunrendszer megerősítését. Elősegíti az optimális mértékű növekedést és kedvencünk értelmi fejlődését is.

A GranCarno ® Range az Animonda-tól. Következetes táplálkozási elvek alapján kifejlesztett Gentle Nutrition Formula. A GranCarno Gentle Nutrition már tökéletesen igazodik a kutyák korszerű táplálkozásához. Magas beltartalmi minőségű, és nagy energiájú duo-darabokat tartalmaz.
Az Animonda GranCarno kialakítása során külön figyelmet fordítottak a kutyák etetése során jelentkező allergiás reakciókra, ezért a Gentle Nutrition Formula különösen alacsony az allergiás "stressz lehetőségének" vonatkozásában, a termék igen könnyen emészthető. A legjobb minőségű alapanyagokból készül és azok tökéletes kombinációja határozza meg.
A magas tápanyag minőségi értékek biztosítják a garanciát kutyáink egészséges fejlődéséhez.

- Szójamentes
- Búzaglutén mentes
- Tartósítószer-, és mesterséges szinezék mentes
- Kizárólag szárnyashúsból

Összetevők:
Baromfi húsliszt, kukorica, baromfizsír, rizs, kukorica glutén, cukorrépapép, baromfimáj, halolaj, élesztő, ásványi anyagok, szőlő törköly, linolsav, frukto-sccharides, puhatestűek kivonat, yucca schidigera kivonat.

Analitikai összetétel:
Fehérje 30 %, zsírok és olajok 20 %, Nyersrost 4,5 %, nyers hamu 5 %, nedevességtartalom 8 %, kálcium 0,95 %, foszfor 0,8 %.

Ásványi anyagok, vitaminok:
Vitamin A: 13000 NE, vitamin D3 1000 NE, vitamin C 135 mg, linolsav 2500 mg, E 2: 0,8 mg, E 4: 2,3 mg, E 6: 30 mg, E 8: 0,08 mg metabolikus energia: 1,67 MJ/100 g.


Kedves Látogató!

 

Kedves Vásárlónk!

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket egyesével kellene átnézni, ha nem kapunk a beszállítóktól árlistákat.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül nem kapja meg

tőlünk rendelését, kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor 500 Ft engedmény 8995 Ft feletti nagy zsákos tápokból.

Válassza a "személyes átvételkor 500 Ft engedmény" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája