12.5 kg

Animonda GranCarno Junior 12,5 kg


Bruttó 16.050 Ft

Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Animonda
  • Kód: 600-82952
db

Bővebb leírás

Kiváló minőségű száraztáp kölyökkutya számára.
Biztosítja az ideális kezdést egy egészséges kutya életében. Támogatja és elősegíti a fogak és az immunrendszer megerősítését. Elősegíti az optimális mértékű növekedést és kedvencünk értelmi fejlődését is.

A terméket gyártó Animonda GMBH. nagy gondot fordít arra, hogy a GranCarno Junior megfeleljen kölyökkutyánk táplálkozási igényeinek.
Biztosítja az ideális kezdést egy egészséges kutya életében. Támogatja és elősegíti a fogak és az immunrendszer megerősítését. Elősegíti az optimális mértékű növekedést és kedvencünk értelmi fejlődését is.

A GranCarno ® Range az Animonda-tól. Következetes táplálkozási elvek alapján kifejlesztett Gentle Nutrition Formula. A GranCarno Gentle Nutrition már tökéletesen igazodik a kutyák korszerű táplálkozásához. Magas beltartalmi minőségű, és nagy energiájú duo-darabokat tartalmaz.
Az Animonda GranCarno kialakítása során külön figyelmet fordítottak a kutyák etetése során jelentkező allergiás reakciókra, ezért a Gentle Nutrition Formula különösen alacsony az allergiás "stressz lehetőségének" vonatkozásában, a termék igen könnyen emészthető. A legjobb minőségű alapanyagokból készül és azok tökéletes kombinációja határozza meg.
A magas tápanyag minőségi értékek biztosítják a garanciát kutyáink egészséges fejlődéséhez.

- Szójamentes
- Búzaglutén mentes
- Tartósítószer-, és mesterséges szinezék mentes
- Kizárólag szárnyashúsból

Összetevők:
Baromfi húsliszt, kukorica, baromfizsír, rizs, kukorica glutén, cukorrépapép, baromfimáj, halolaj, élesztő, ásványi anyagok, szőlő törköly, linolsav, frukto-sccharides, puhatestűek kivonat, yucca schidigera kivonat.

Analitikai összetétel:
Fehérje 30 %, zsírok és olajok 20 %, Nyersrost 4,5 %, nyers hamu 5 %, nedevességtartalom 8 %, kálcium 0,95 %, foszfor 0,8 %.

Ásványi anyagok, vitaminok:
Vitamin A: 13000 NE, vitamin D3 1000 NE, vitamin C 135 mg, linolsav 2500 mg, E 2: 0,8 mg, E 4: 2,3 mg, E 6: 30 mg, E 8: 0,08 mg metabolikus energia: 1,67 MJ/100 g.