Beaphar Élősködők elleni spray hüllőknek (50 ml)


Bruttó 3.335 Ft

Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Beaphar
  • Kód: 12489
db

Bővebb leírás

Külső élősködők elleni permet kígyók, gyíkok és kétéltűek számára.
 50 ml

Beaphar külső élősködők elleni permet kígyók, gyíkok és kétéltűek részére A.U.V.

Hatóanyag: ivermektin 0,02 %

Gyógyszerforma:
külsőleges permet 50 ml adagolópumpás palackban (1 pumpálás=0,2 ml), dobozban.

Célállat fajok:
Kígyók (kivéve indigókígyók), gyíkok (kivéve vakondgyíkok), kétéltűek.

Javallatok:
Kígyók, gyíkok és kétéltűek külső élősködők okozta fertőzöttségének kezelésére.

Adagolás és az alkalmazás módja:
Külsőleges alkalmazásra. Permetezze a bőrre 10-15 cm távolságból a faroktól a fej felé haladva. Hagyja a gyógyszert megszáradni a bőrön. Amennyiben a kezelést követően továbbra is jelentkeznek a tünetek, állatorvoshoz kell fordulni.
A kezelendő állatok testtömegét a lehető legpontosabban meg kell határozni. Valamennyi együtt élő állatot egyidejűleg kell kezelni. A kezelés előtt az ivóvizet és a fürdővizet el kell távolítani. Alkalmazás előtt olvassa el a használati utasítást!

Alkalmazás előtt olvassa el a használati utasítást! Nem alkalmazható 80 g-nál kisebb tömegű állatokon! Nem alkalmazható párzási időszakban. Egyéb antibakteriális vagy parazitaellenes gyógyszerrel egyidejűleg nem alkalmazható! Szemkörnyéki alkalmazása esetén túlérzékenységi reakciók előfordulhatnak. Allergiás reakciók esetén a kezelést be kell szüntetni.

Kizárólag hüllők (kivéve: teknősök, krokodilok, indigókígyók és vakondgyíkok) és kétéltűek részére készült állatgyógyászati készítmény, nem alkalmazható más állatfajokon! Különösen komoly reakciókról, esetenként elhullásról számoltak be a termék hatóanyagával kezelt kutyák (collie-félék, óangol juhászkutya és rokon fajták) valamint teknősök esetén. A készítmény alkalmazása közben dohányozni, enni- és innivalót fogyasztani tilos. Kerülni kell a készítmény bőrre kerülését. A készítmény alkalmazása során védőkesztyűt kell viselni, és az alkalmazást követően szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.

Gyermekek elől gondosan el kell zárni!
Legfeljebb 25°C-on tárolandó. Hűtőben nem tárolható. Az eredeti csomagolásban, napfénytől védve tartandó. A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert veszélyes a halakra és más vízi élőlényekre.


Kedves Látogató!

 

Egészségügyi problémák miatt webáruházunk jelen pillanatban NEM TUD MEGRENDELÉSEKET FOGADNI. Amennyiben már leadott megrendelése sürgős, és nem tud rá várni kérjük jelezze felénk elérhetőségeinken, hogy törölni tudjuk. Megkérünk mindenkit, hogy NE UTALJON már leadott megrendelések esetén sem, mert NEM TUDJUK teljesíteni.

Nem pihenünk addig sem, azért dolgozunk, hogy kedvenceinknek és a gazdiknak még jobb árakkal tudjunk szolgálni.

 

Köszönjük megértését

Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Megértésüket köszönjük.

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, nyuszija és 13 cicája