Beaphar Fogkefe kutyáknak, macskáknak


Bruttó 1.080 Ft

Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Beaphar
  • Kód: 15315
db

Bővebb leírás

a Beaphar Fogkrémmel kombinálva könnyen alkalmazható védelmet nyújt kutyája, macskája fogai számára.

A Beaphar Fogkefe a Beaphar Fogkrémmel kombinálva könnyen alkalmazható védelmet nyújt kutyája fogai számára. A kezdődő lepedék lerakódást el kell távolítani, ezzel megelőzzük a rossz leheletet és a fogak romlását.

A fogkefe két vége alkalmas minden méretű és fajtájú kutya fogápolására. A praktikus, puha markolat biztosítja, hogy a fogkefe nem csúszik ki a kezünkből használat közben. A kefét kifejezetten a kutyák fogainak alakjához igazítottuk. A különböző hosszúságú sörték segítenek elérni a nehezebben hozzáférhető helyeket is kutyája szájában. A sörték ugyanakkor puhák és hajlékonyak a fogíny védelme érdekében.

Miért fontos a fogmosás?
A fogak rendszeres ápolása megelőzi a problémák súlyosbodását, és a költséges állatorvosi kezelést. A fogproblémák leggyakoribb oka az, hogy emberi fogyasztásra szánt ételt adunk kutyánknak. Ez gyakran cukrokat is tartalmaz, melyek károsítják a kutyák fogát. Ha konzervvel eteti kutyáját, a fogápolás szintén fontos. Ez a fajta táp evés közben nem tisztítja úgy a fogakat, mint a keményebb darabokat tartalmazó száraztáp. A fogra tapadva problémákat okozhat.

A Beaphar Fogkefe használata:
A kefét használat előtt nedvesítse be, majd nyomjon egy kevés Beaphar Fogkrémet a sörtékre. Gyengéden mossa meg a fogakat, míg tiszták nem lesznek. A fogmosás eltávolítja az ételmaradékot, és csökkenti a baktériumok számát. Eleinte türelemre lesz szüksége, hogy kutyája megszokja a rendszeres fogápolást. Azonban a száj higiéniáját az ápolás részének kell tekinteni és a maximális eredmény érdekében naponta célszerű végezni. Cserélje le a fogkefét 3 havonta, vagy hamarabb, ha a kefe elhasználódott.

Figyelmeztetés:
Nem emberek számára készült. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne engedje, hogy kutyája rágja a fogkefét. Ne használjon kutyáján emberi felhasználásra készült fogkrémet, mert annak habzóanyaga irritálhatja kutyája gyomrát.

Tipp:
Ha kutyája idősebb kora, vagy más ok miatt nem szokja meg a kefével történő fogmosást, használja a Beaphar Fogtisztító gélt, amely mechanikai beavatkozás nélkül, pusztán enzimatikus úton segít kutyája fogainak tisztántartásában.


Kedves Látogató!

 

Egészségügyi problémák miatt webáruházunk jelen pillanatban NEM TUD MEGRENDELÉSEKET FOGADNI. Amennyiben már leadott megrendelése sürgős, és nem tud rá várni kérjük jelezze felénk elérhetőségeinken, hogy törölni tudjuk. Megkérünk mindenkit, hogy NE UTALJON már leadott megrendelések esetén sem, mert NEM TUDJUK teljesíteni.

Nem pihenünk addig sem, azért dolgozunk, hogy kedvenceinknek és a gazdiknak még jobb árakkal tudjunk szolgálni.

 

Köszönjük megértését

Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Megértésüket köszönjük.

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, nyuszija és 13 cicája