Beaphar Fogkefe kutyáknak, macskáknak


Bruttó 1.415 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Beaphar
  • Kód: 15315
db

Bővebb leírás

a Beaphar Fogkrémmel kombinálva könnyen alkalmazható védelmet nyújt kutyája, macskája fogai számára.

A Beaphar Fogkefe a Beaphar Fogkrémmel kombinálva könnyen alkalmazható védelmet nyújt kutyája fogai számára. A kezdődő lepedék lerakódást el kell távolítani, ezzel megelőzzük a rossz leheletet és a fogak romlását.

A fogkefe két vége alkalmas minden méretű és fajtájú kutya fogápolására. A praktikus, puha markolat biztosítja, hogy a fogkefe nem csúszik ki a kezünkből használat közben. A kefét kifejezetten a kutyák fogainak alakjához igazítottuk. A különböző hosszúságú sörték segítenek elérni a nehezebben hozzáférhető helyeket is kutyája szájában. A sörték ugyanakkor puhák és hajlékonyak a fogíny védelme érdekében.

Miért fontos a fogmosás?
A fogak rendszeres ápolása megelőzi a problémák súlyosbodását, és a költséges állatorvosi kezelést. A fogproblémák leggyakoribb oka az, hogy emberi fogyasztásra szánt ételt adunk kutyánknak. Ez gyakran cukrokat is tartalmaz, melyek károsítják a kutyák fogát. Ha konzervvel eteti kutyáját, a fogápolás szintén fontos. Ez a fajta táp evés közben nem tisztítja úgy a fogakat, mint a keményebb darabokat tartalmazó száraztáp. A fogra tapadva problémákat okozhat.

A Beaphar Fogkefe használata:
A kefét használat előtt nedvesítse be, majd nyomjon egy kevés Beaphar Fogkrémet a sörtékre. Gyengéden mossa meg a fogakat, míg tiszták nem lesznek. A fogmosás eltávolítja az ételmaradékot, és csökkenti a baktériumok számát. Eleinte türelemre lesz szüksége, hogy kutyája megszokja a rendszeres fogápolást. Azonban a száj higiéniáját az ápolás részének kell tekinteni és a maximális eredmény érdekében naponta célszerű végezni. Cserélje le a fogkefét 3 havonta, vagy hamarabb, ha a kefe elhasználódott.

Figyelmeztetés:
Nem emberek számára készült. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne engedje, hogy kutyája rágja a fogkefét. Ne használjon kutyáján emberi felhasználásra készült fogkrémet, mert annak habzóanyaga irritálhatja kutyája gyomrát.

Tipp:
Ha kutyája idősebb kora, vagy más ok miatt nem szokja meg a kefével történő fogmosást, használja a Beaphar Fogtisztító gélt, amely mechanikai beavatkozás nélkül, pusztán enzimatikus úton segít kutyája fogainak tisztántartásában.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája