150 g

Beaphar Joint Fit falatok kutyáknak (glükozaminnal)


Bruttó 2.310 Ft

Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Beaphar
  • Kód: 12631
db

Bővebb leírás

 Ez a finomság glükozamint tartalmaz, ami segíti az ízületek optimális állapotának fenntartását, vagy helyreállítását.

Ha kutyája nem olyan élénk, mint volt, ha a napi sétákat nem fogadja olyan örömmel, mint korábban, ha nehézségei vannak a lépcsőjárással, vagy reggelente merevebben mozog, minden bizonnyal ízületi gondjai vannak. Ezek a gondok nemcsak a nagytestű fajtákra, vagy idősebb kutyákra (7 éves kor felett) jellemzőek, kisebb, fiatalabb állatoknál is kialakulhatnak.

Tulajdonképpen minden növésben lévő kutyának a hasznára válik egy kis segítség, hogy a kötőszövetek, szalagok és ízületek egészségesebben fejlődjenek. Ilyen módon a Joint Fit segít kutyája élénkségének, mozgékonyságának fenntartásában.

Ez a finomság glükozamint tartalmaz, ami segíti az ízületek optimális állapotának fenntartását, vagy helyreállítását. Így a Joint Fit segít a megfelelő minőségű és mennyiségű kötőszövet, porc és ízületi nedv képződésében. Mindemellett igazán ízletes jutalomfalat is.

Használati útmutató:
adjon kutyájának minden nap 1 db Joint Fit falatot a testtömeg 5 kg-jára. (Ez egy 15 kg-os kutyánál 3 db-ot jelent naponta.)
Kiadósság: egy 15 kg-os kutyának kb. 30 napra elegendő

Összetevők:
gabona, növényi fehérjekivonatok, hús- és hús melléktermék (legalább 4% nyúl és legalább 4% csirke), csigák, kagylók (legalább 4%, azaz 40.000 mg/kg glükozamin), ásványi anyagok, cukrok, víz.

Beltartalom:
nyersfehérje 14,4%, nyerszsír 3,4%, hamu7,5%, nyersrost 2,7%, hamu 3,6%, nedvesség 15,4%, Kalcium 0,15%, nátrium 0,13%, foszfor 0,21%, magnézium 0,05%, kálium 0,36%.
Az EU-ban engedélyezett antioxidánsokat és tartósítószereket tartalmaz.