100 g

Beaphar Multi-Vitamin paszta kutyáknak


Bruttó 2.535 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Beaphar
  • Kód: 12952
db

Bővebb leírás

Multivitamin paszta kutyáknak. Az optimális egészségi állapotért.

A Beaphar Multi-Vitamin paszta két funkciót ötvöz egy tubusban, multi-vitaminokat tartalmaz az optimális egészségi állapotért és Bio-MOS-t az optimális emésztés érdekében. A sárga Multi-vitaminos csík tartalmazza azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek szükségesek a kutya számára. L karnitin hozzáadásával készült, mely az izmok egészséges fejlődéséhez és a zsírszövet hatékony elégetéséhez szükséges. Az L karnitint a kutya szervezete nem tudja előállítani, ezért napi szinten a táplálékkal kell bevinnie.
A pasztában lévő kalcium természetes forrásból, a tejből származik, így könnyen emészthető a kutya számára. A barna csík különleges ásványi anyagokat és BIO MOS-t (mannan oligiszacharid) tartalmaz, ami elősegíti az egészséges bélflóra kialakulását. Az egészséges bélflóra következtében: - jobb lesz az emésztés, - erősödik az immunrendszer, - csökken a káros baktériumok mennyisége az emésztőcsatornában. Az eredmény egy boldog és egészséges kutya.

Adagolás:
3 cm-es csík / 5 testtömeg kg naponta, amit adhatunk a napi eleséghez, vagy önmagában csemegeként. Mindig biztosítson megfelelő mennyiségű friss vizet az állat számára.

Összetétel:
Olajok és zsírok, tej és tejtermékek, növényi származékok (malátakivonat 3.8%), élesztők, ásványi anyagok, gabonafélék.

Analitikai összetétel:
Nyers fehérje 16%, Nyers rostok 0.05%, Nyers olajok és zsírok 52%, Nyers hamu 4.2%, Nedvesítő anyag 2.2%, Kalcium 0.55%, Foszfor 0.46%, Nátrium 0.41%, Kálium 0.67%.

Adalékanyagok:
B1-vitamin 370 mg/kg, B2-vitamin 110 mg/kg, Kalcium-pantotenát 540 mg/kg, Nikotinamid 990 mg/kg, B6-vitamin 180 mg/kg, B12-vitamin 1500 µg/kg, Folsav: 27 mg/kg, Biotin 320 mg/kg, E-vitamin 130 IU/kg, L-karnitin klorid 450 mg/kg, antioxidánsok, színezőanyagok.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája