Beaphar Puppy Trainer nevelő cseppek kiskutyáknak (20 ml)


Bruttó 2.400 Ft

Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Beaphar
  • Kód: 11557
db

Bővebb leírás

 Speciális folyadék kiskutyák nevelésére.

A Beaphar Puppy Trainer folyadékot speciálisan a kiskutyák nevelésére fejlesztettük ki, ezzel ösztönözve őket arra, hogy dolgukat az általunk kiválasztott helyen végezzék el.
A Puppy Trainer egyedi illatanyagai az általunk kiválasztott helyre vonzzák a kutyát. A rendszeres használattal olyan szokásokat alakíthatunk ki, mely által kutyánk jól idomított lesz, így megóvhatjuk értékes szőnyegeinket, takaróinkat, bútorainkat.

Használati utasítás:
Beltéren:
Tegyen néhány cseppet egy Beaphar Training párnára, és szagoltassa meg a kiskutyával. A kutya hamarosan rájön, hogy ez a kívánatos helyszín. Gyakran ismételje az eljárást, főleg ébredés után, pihenő előtt és étkezések után.
Kültéren:
Cseppentsen párat a földre a kijelölt helyen és dicsérje meg a kutyát, valahányszor ott végzi a dolgát. Napjában többször ismételje a folyamatot. A kutya idomításához szükséges idő kutyától függően változhat.


Kedves Látogató!

 

Egészségügyi problémák miatt webáruházunk jelen pillanatban NEM TUD MEGRENDELÉSEKET FOGADNI. Amennyiben már leadott megrendelése sürgős, és nem tud rá várni kérjük jelezze felénk elérhetőségeinken, hogy törölni tudjuk. Megkérünk mindenkit, hogy NE UTALJON már leadott megrendelések esetén sem, mert NEM TUDJUK teljesíteni.

Nem pihenünk addig sem, azért dolgozunk, hogy kedvenceinknek és a gazdiknak még jobb árakkal tudjunk szolgálni.

 

Köszönjük megértését

Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Megértésüket köszönjük.

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, nyuszija és 13 cicája