35 g

Beaphar Stiff Joint Easy Treat


Bruttó 780 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Beaphar
  • Kód: 11653
db

Bővebb leírás

Jutalomfalat merev ízületekre macskáknak.

A lecsökkent aktivitás, az ugrás vagy akár járás közbeni nehézségek és az ingerlékenység mind azt jelezheti, hogy macskája merev vagy fájó ízületektől szenved. Bár néhány macskafajta és az idősebb állatok hajlamosabbak az ízületi problémákra, de minden macska érintett lehet.
Az ízületek elhasználódnak a macska élete során, bár a merev ízületek már nem gyógyíthatóak, az inak, ízületek és a kötőszövet jó egészségi állapotának megőrzésében segít bizonyos kiegészítők rendszeres szedése.

A Beaphar Stiff Joint talán az a megoldás, amit keres. Ez a könnyen alkalmazható jutalomfalat egy speciálisan kialakított krémmel töltött, mely kollagén-hidrolizátumot és kagylókból illetve rákfélékből származó természetes glükozamint tartalmaz; így támogatja az ízületek mobilitását, és a természetes porcszövet újraképző folyamatokat hosszútávon. Ezenkívül egy másik hasznos anyagot is tartalmaz, a taurint. A Beaphar Stiff Joint ideális kiegészítő táplálék a vázizmok és a szív- és érrendszer fejlődéséhez.

Ez a termék olyan természetes összetevőket tartalmaz, melyek miatt előfordulhat kismértékű színvariáció.

Adagolás:
Maximum 10 db naponta.

Mindig biztosítsunk megfelelő mennyiségű friss vizet az állat számára. Tárolási előírások: Ne tárolja 25 oC fölött. Tartsa száraz helyen. Felbontás után 3 hónapig használható.

Összetétel:
Gabonafélék, Zöldségszármazékok (Ginzeng 0.1%), Tej és Tejszármazékok, Hús és Állati származékok (Kollagén-hidrolizátum 1%), Zsírok és Olajok, Puhatestűek és Rákfélék (Glükozamin 0.25%).

Analitikai összetétel:
Nyers fehérje 11%, Nyers rostok 14%, Nyers olajok és zsírok 4.6%, Nyers hamu 2.3%, Nedvesítő anyag 8.9%, Kalcium 0.14%, Foszfor 0.5%, Nátrium 0.16%, Magnézium 0.13%, Kálium 0.53%, Kén 0.16%.

Adalékanyagok:
A-vitamin [E672] 4500 IU/kg, B1-vitamin 4 mg/kg, B2-vitamin 1.2 mg/kg, C-vitamin 870 mg/kg, E-vitamin 100 IU/kg, Taurin 1000 mg/kg, Antioxidánsok.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája