520 g

Belcando Agil tabletta (225 db)


Bruttó 21.240 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 2-6 munkanap
  • Gyártó Bewital
  • Kód: 52517516
doboz

Bővebb leírás

Diétás táplálék-kiegészítő kutyáknak az izületi anyagcsere támogatására osteoarthrosis esetén.
225 db tabletta/doboz

Alkalmazható:
- Növendék kutyáknak, elsősorban nagytestű fajtáknak
- A nagy terhelésnek kitett ízületekkel bíró sport- és munkakutyáknak
- Az izomrendszer degeneratív állapotának kezelésére
- Időskori ízületi problémák (köszvény) esetén.

Fagyasztva szárított zöldkaréjú új-zélandi kagyló
(Kiegészítő: 15% tiszta kagylópor) A zöld karéjú kagyló (Perna canalicus) a glükozaminglikánok (GAG) természetes aktív komplexét, különleges Omega-3 zsírsavakat1, animosavakat2, nyomelemeket3 és természetes antioxidánsokat tartalmaz. Kutyákon végzett tudományos vizsgálatok igazolták, hogy az ízületi gyulladás tüneteire 0,45 g /10 kg testtömegenkénti adagolás pozitív hatással van.(Bierer & Bui, 2002). Az AGIL-tabletták adagolása: 0,6 g 10 kg testtömegenként etetéskor az ajánlott mennyiség szerint. Ha az étrendhez zöld karéjú kagylót adunk, a fájdalom és az izületi merevség csökkenése figyelhető meg. Ezek a pozitív hatások nem tulajdoníthatók egyetlen elkülöníthető anyagnak sem; sokkal inkább a zöld karéjú kagyló teljes aktív komplexe a felelős .
1(eikozatetraénsavat tartalmaz, ETA 20: 4 ω3), 2(a porcok fejlődéséért felelős glutamint tartalmaz) , 3(cink, réz, mangán)

A C-vitamin
(kiegészítő: 2,75 mg/kg) fontos a test saját kollagéntermeléséhez (szintézis). Stresszes állapotban (pl. ízületi fájdalom) a kutya szervezet nem képes elegendő C-vitamint termelni. Étrendjét C-vitaminnal kiegészítve támogatja a kollagén termelést és elősegíti az ízületek és porcok stabilitását.

Az E-vitamin
(kiegészítő: 5,000 I.U./kg) elengedhetetlen a telítetlen zsírsavak védelméhez (Omega-3 zsírsavak) és óvja a porcsejteket a szabadgyökök okozta oxidáció ellen. Ezek okozzák az ízületekben a gyulladásos folyamatokat, ha szintjük a szokásosnál magasabbra emelkedik. Továbbá az E-vitamin fontos a membránok megőrzéséhez és stabilitásához, főleg a vázizomzatban. Támogatja az izomszövet felépítését azáltal, hogy stabilizálja az ízületeket.

Kiváló minőségű állati fehérjeforrások
A BELCANDO® termékek a kiváló minőségű állati fehérje magas arányától kitűnőek. Támogatják a fehérje anyagcserét, melynek optimális működése rendkívül fontos a kutya egészsége szempontjából és az egyes életszakaszokban. Valamennyi fehérjeforrás, kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmasnak talált állatokból származik.

Omega-3 zsírsavak
Omega-3 zsírsavak összesmennyisége: 3,3%; eikozapentaénsav (EPA):0,2%; dokohexaénsav (DHA): 3,0%. A hozzáadott Omega-3 zsírsavak magas szintje hatékonyan csökkenti az étrendben rendszerint található Omega-6 zsírsavak arányát az Omega-3-hoz képest. Természetes módon csökkenti a testben zajló gyulladásos folyamatokat.

Összetétel:
fagyasztva (liofilizálással) szárított zöldkaréjú kagyló (Perna Canaliculus) (15 %); baromfihúsliszt; szárított alga (Schizochytrium sp.); lignocellulóz; kalcium-karbonát; tejsavó por; szárított sörélesztő; szárított tojás; spenót, szárított; szárnyasmáj, szárított; halliszt tengeri halakból; magnézium-sztearát

Beltartalom:
fehérje 30 %; zsírtartalom 13 %; nyersrost 8 %; nyershamu 14 %; omega-3 zsírsavak 3,3 %; eikozapentaénsav (EPA): 0,2 %;dokozahexaénsav (DHA): 3,0 %

Adalékanyagok/kg Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
C-vitamin 2.750 mg; E-vitamin 5.000 mg

Technológiai adalékanyagok:
Antioxidánsok: természetes eredetű, magas tokoferol tartalmú kivonatok (=természetes E vitamin) Egyéb adalékanyagok: ördögkarom

Etetési javaslat
Az AGIL-tabletták helyes adagolása nagyon egyszerű. Egyszerűen jutalomfalatként adható 10 kg testtömegenként 1 - 1/2 tabletta naponta.


Kedves Látogató!

 

Kedves Vásárlónk!

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket egyesével kellene átnézni, ha nem kapunk a beszállítóktól árlistákat.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül nem kapja meg

tőlünk rendelését, kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor 500 Ft engedmény 8995 Ft feletti nagy zsákos tápokból.

Válassza a "személyes átvételkor 500 Ft engedmény" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája