BiogenicPet Vitality Large - vitalizáló, regeneráló tabletta (60 db)


Bruttó 12.290 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó BiogenicPet
  • Kód: BIOGENICL
db

Bővebb leírás

Vény nélkül kapható gyógyhatású készítmény közepes és nagytestű (25 kg felett) kutya számára.
Idős állatok és/vagy krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő állatok kezelésének kiegészítésére.
60 db tabletta

A BiogenicPET a szervezetet megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a kutya szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

Krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedések a kutyák egyötödében fordulnak elő. Elhúzódó gyulladást okozhat csípőízületi diszplázia, ízületi szalagok szakadása, térdkalács-ficam, vagy más ízületi traumák is. E gyulladások is továbbfejlődhetnek ízületi elfajulássá, de az életkor előre haladtával, 5 – 6 év felett, természetes módon is degenerálódnak az ízületeket alkotó csontok, porcok és szalagok. Különösen veszélyeztetettek e tekintetben a nagytestű vagy elhízott kutyák. Szintén elhúzódó fájdalommal jár a rheumatoid arthritis, mely súlyos esetben több ízületre kiterjedő, rossz általános állapottal járó betegség.

Az öregedő hámszövet regenerációja időigényes folyamat. A bőr vagy a nyálkahártya sérülése egészséges állat esetén is 7-10 nap. Idősödő szervezetben a felszabaduló szabadgyökök egyre nagyobb mértékben károsítják a sejtek alkotórészeit, így lassul a helyreállító mechanizmusok működése is. Ezt súlyosbíthatják gyulladással járó vagy allergiás bőrbetegségek, amelyeknél a viszkető bőr komoly kellemetlenséget okoz az állatnak, és a sérült hámterület további fertőzések forrásává válhat. Az elhúzódó gyógyulási folyamat és a szőrhiány sok kellemetlenséggel jár.

A krónikus mozgásszervi problémákkal vagy más fájdalmakkal küzdő állatokat gyulladáscsökkentő szerekkel vagy ízületvédő táplálékkiegészítők adagolásával kezelhetők. Sajnos a gyulladáscsökkentő gyógyszerek kellemetlen mellékhatásokkal rendelkezhetnek (gyomor- és bélirritáció, fokozott gyomorsavtermelés, hasmenés, gyomorfekély), a táplálék kiegészítők pedig folyamatos adagolás mellett sem mindig elegendőek a szövetek, sejtek regenerációjához.

Humanofort
Az egyetlen, szabadalommal védett , természetes anyagokból gyógyszeripari eljárással kivontnövekedési faktorokat tartalmazó készítmény. A növekedési faktorok embrionális eredetű oligopepti dek, azaz rövid láncú fehérjék.

Szelén
Az egyik legfontosabb mikroelem, amely anti oxidáns hatását egy enzim nélkülözhetetlen alkotóelemeként a sejtek határoló membránjának állagmegóvásával éri el. Ezzel nagyban hozzájárul az öregedés lassításához és hátráltatja a daganatos megbetegedések kialakulását.

E-vitamin
Antioxidáns hatása miatt fontos vitamin, mely megköti a sejtek anyagcseréje során keletkezett szabadgyököket, ezzel megőrzi a sejtek épségét.

Felhasználási területei:
- Idős állatok és/vagy krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő állatok kezelésének kiegészítésére.
- Bármilyen korú állat esetében a bőrregeneráció segítésére.
- A sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások kiküszöbölésére.
- A szteroid és nem szteroid típusú gyulladáscsökkentőkkel való gyógykezelés során kialakuló kedvezőtlen mellékhatások kiegészítő kezelésére.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája