BiogenicPet Vitality Large - vitalizáló, regeneráló tabletta (60 db)


Bruttó 10.595 Ft

Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó BiogenicPet
  • Kód: BIOGENICL
db

Bővebb leírás

Vény nélkül kapható gyógyhatású készítmény közepes és nagytestű (25 kg felett) kutya számára.
Idős állatok és/vagy krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő állatok kezelésének kiegészítésére.
60 db tabletta

A BiogenicPET a szervezetet megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a kutya szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

Krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedések a kutyák egyötödében fordulnak elő. Elhúzódó gyulladást okozhat csípőízületi diszplázia, ízületi szalagok szakadása, térdkalács-ficam, vagy más ízületi traumák is. E gyulladások is továbbfejlődhetnek ízületi elfajulássá, de az életkor előre haladtával, 5 – 6 év felett, természetes módon is degenerálódnak az ízületeket alkotó csontok, porcok és szalagok. Különösen veszélyeztetettek e tekintetben a nagytestű vagy elhízott kutyák. Szintén elhúzódó fájdalommal jár a rheumatoid arthritis, mely súlyos esetben több ízületre kiterjedő, rossz általános állapottal járó betegség.

Az öregedő hámszövet regenerációja időigényes folyamat. A bőr vagy a nyálkahártya sérülése egészséges állat esetén is 7-10 nap. Idősödő szervezetben a felszabaduló szabadgyökök egyre nagyobb mértékben károsítják a sejtek alkotórészeit, így lassul a helyreállító mechanizmusok működése is. Ezt súlyosbíthatják gyulladással járó vagy allergiás bőrbetegségek, amelyeknél a viszkető bőr komoly kellemetlenséget okoz az állatnak, és a sérült hámterület további fertőzések forrásává válhat. Az elhúzódó gyógyulási folyamat és a szőrhiány sok kellemetlenséggel jár.

A krónikus mozgásszervi problémákkal vagy más fájdalmakkal küzdő állatokat gyulladáscsökkentő szerekkel vagy ízületvédő táplálékkiegészítők adagolásával kezelhetők. Sajnos a gyulladáscsökkentő gyógyszerek kellemetlen mellékhatásokkal rendelkezhetnek (gyomor- és bélirritáció, fokozott gyomorsavtermelés, hasmenés, gyomorfekély), a táplálék kiegészítők pedig folyamatos adagolás mellett sem mindig elegendőek a szövetek, sejtek regenerációjához.

Humanofort
Az egyetlen, szabadalommal védett , természetes anyagokból gyógyszeripari eljárással kivontnövekedési faktorokat tartalmazó készítmény. A növekedési faktorok embrionális eredetű oligopepti dek, azaz rövid láncú fehérjék.

Szelén
Az egyik legfontosabb mikroelem, amely anti oxidáns hatását egy enzim nélkülözhetetlen alkotóelemeként a sejtek határoló membránjának állagmegóvásával éri el. Ezzel nagyban hozzájárul az öregedés lassításához és hátráltatja a daganatos megbetegedések kialakulását.

E-vitamin
Antioxidáns hatása miatt fontos vitamin, mely megköti a sejtek anyagcseréje során keletkezett szabadgyököket, ezzel megőrzi a sejtek épségét.

Felhasználási területei:
- Idős állatok és/vagy krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő állatok kezelésének kiegészítésére.
- Bármilyen korú állat esetében a bőrregeneráció segítésére.
- A sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások kiküszöbölésére.
- A szteroid és nem szteroid típusú gyulladáscsökkentőkkel való gyógykezelés során kialakuló kedvezőtlen mellékhatások kiegészítő kezelésére.


Kedves Látogató!

 

Egészségügyi problémák miatt webáruházunk jelen pillanatban NEM TUD MEGRENDELÉSEKET FOGADNI. Amennyiben már leadott megrendelése sürgős, és nem tud rá várni kérjük jelezze felénk elérhetőségeinken, hogy törölni tudjuk. Megkérünk mindenkit, hogy NE UTALJON már leadott megrendelések esetén sem, mert NEM TUDJUK teljesíteni.

Nem pihenünk addig sem, azért dolgozunk, hogy kedvenceinknek és a gazdiknak még jobb árakkal tudjunk szolgálni.

 

Köszönjük megértését

Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Megértésüket köszönjük.

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, nyuszija és 13 cicája