Bővebb leírás
Teljes értékű madártáp a nagy energiaigényű arapapagájok, eclectusok, fodros papagájok, jákópapagájok és egyéb fiókák kézzel nevelése céljára.
Optimális növekedést biztosító, tudományosan összeállított eleség.
Használati utasítás:
A NutriBird A 19 tápot meleg víz hozzáadásával kell elkészíteni. A víz és a táp aránya a fióka korától függően változik, mindig a megfelelő arányban kell keverni meleg vízzel a tápot. Az etetőtáp elkészítéséhez használja az alábbi táblázatot. Az első alkalommal érdemes pontosan kimérni az előírt mennyiségeket.
1. A táblázat szerinti adagoknak megfelelően egy tiszta tálban keverje össze a NutriBird A 19 tápszert és a melegvizet. Mivel a csapvíz ártalmas baktériumokat tartalmazhat, így ajánlott vagy palackozott vizet használni, vagy felforralni a vizet használat előtt.
2. A tápszert és a vizet alaposan össze kell keverni. Egy percig pihentetni kell. Ha jól elkeverte a tápszert és a vizet, kásás állagú keveréket kell kapnia.
3. Meg kell várni, amíg a keverék 39°C-ra hűl. Az etetés megkezdése előtt még egyszer alaposan meg kell keverni, hogy a tápszer és a víz ne különüljenek el benne.
Fontos: a keveréket minden etetés előtt frissen kell elkészíteni! Ezért a legjobb az, ha kis adagokban készíti el.
Kor Mennyiség
NutriBird A 19 Víz
Kelés – 2. nap 1 rész 6 rész
2. nap – 3. nap 1 rész 5 rész
3. nap – 4. nap 1 rész 4 rész
4. nap – 5. nap 1 rész 3 rész
5. nap – elválasztás 1 rész 2 - 2,5 rész
Analitikai összetevők:
Fehérje 19 %, Zsírtartalom 12 %, Nyersrost 3 %, Nyershamu 6 %, Kalcium 0,90 %, Foszfor 0,60 %, Nátrium 0,20 %, Magnézium 0,17 %, Lizin 0,95 %, Metionin 0,53 %, Treonin 0,68 %, Triptofán 0,20 %.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
Vitamin A 7.200 NE/kg, Vitamin D3 1.500 NE/kg, Vitamin E 85 mg/kg, Vitamin K3 3 mg/kg, Vitamin B1 7,50 mg/kg, Vitamin B2 16 mg/kg, Vitamin B3 20 mg/kg, Vitamin B6 6 mg/kg, Vitamin B12 0,03 mg/kg, Vitamin C 60 mg/kg, Vitamin PP 80 mg/kg, Folsav 1,50 mg/kg, Biotin 260 µg/kg, Kolin-klorid 605 mg/kg, E160a - β-karotin 4,35 mg/kg, E2 (jód) 2 mg/kg, E4 (réz) 10 mg/kg E5 (mangán), 100 mg/kg E6 (cink) 100 mg/kg, E8 (szelén) 0,20 mg/kg.
Tenyésztéstechnikai adalékanyagok:
Lactobacillus sp.
Összetétel:
Sütőipari termékek, Növényi fehérjekivonat, Növényi eredetű melléktermékek, Olajok és zsírok, Cukor, Ásványok, Vitaminok, Metionin, Lizin, Élesztő, Nyomelemek, Probiotikum (lactobacillus sp.), Enzimek.