1 kg

Versele Laga Prestige Premium African Parakeet Loro Parque Mix 1 kg


Bruttó 2.490 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Versele Laga
  • Kód: 422220
db

Bővebb leírás

Kizárólag minőségi magvakból készül, amelyeket az afrikai törpepapagájok és egyéb verébpapagájok természetes eleségének függvényében válogatnak össze.

Az African Parakeet Loro Parque Mix teljes értékű, a madár egészségének megőrzése érdekében VAM-pelletekkel (Vitamins, Amino-acids and Minerals) gazdagított eleség. A fajoknak megfelelően összeállított keveréket a tenerifei Loro Parque tudományos csapatával folytatott konzultáció alapján fejlesztettük ki, a parkban az afrikai és egyéb törpepapagájok alapelesége. A Loro Parque a világon a legnagyobbnak tekintett gyűjteményében 3000, a psittacine családhoz tartozó papagáj (300 faj) található.

A Versele-Laga támogatja a Loro Parque Fundación alapítványnak a veszélyeztetett madárfajok és környezetük megőrzéséért hozott erőfeszítéseit. A termék megvásárlásával támogatja a Loro Parque Fundación természetóvó tevékenységét.

Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 14 %, Nyerszsír 10 %, Nyersrost 7 %, Nyershamu 6 %, Kalcium 0,9 %, Foszfor 0,3 %, Vitamin A 6.000 NE/kg, Vitamin D3 1.200 NE/kg, Vitamin E 14 mg/kg.

Az African Parakeet Loro Parque Mix olyan további összetevőkkel gazdagított keverék, mint pl. a K, B1, B2, B6, B12, C, PP vitaminok, a folsav, a biotin és a kolin.

Ásványianyag-tartalom:
nátrium, magnézium és kálium.

Nyomelemek:
vas, réz, mangán, cink, jód és szelén.

Összetétel:
Sárga köles, Fénymag, Fehér köles, Hántolt zab, VAM pelletek, Japán köles, Szeklice, Pohánka, Hántolatlan rizs, Zab, Kendermag. Lenmag. Osztrigahéj.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája