2.5 kg

Versele Laga Prestige Premium African Parrot Loro Parque Mix 2,5 kg


Bruttó 5.900 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Versele Laga
  • Kód: 422202
db

Bővebb leírás

Extra összetevőkkel gazdagított magkeverék, amelyet kifejezetten afrikai papagájok, mint pl. a jákópapagájok, a kongópapagájok és a szenegáli papagájok számára fejlesztettek ki.

Az African Parrot Loro Parque Mix olyan extra összetevőkkel gazdagított magkeverék, amelyet kifejezetten afrikai papagájok, mint pl. a jákópapagájok, a kongópapagájok és a szenegáli papagájok számára fejlesztettek ki. Az összes Prestige Premium Loro Parque keveréket változatos magvakból állítjuk össze, és bizonyos mennyiségű ínyencséget is tartalmaznak a papagájok számára mint pl. puffasztott magvak, tökmag, csipkebogyó, szárított paprika és fenyőmag. Ez a prémium alapeleség 8 % Maxi VAM-pelletet tartalmaz, ami extra vitamin-, aminosav- és ásványi anyag adagot (Vitamins, Amino acids and Minerals) biztosít. A fajoknak megfelelően összeállított keveréket a Loro Parque tudományos csapatával folytatott konzultáció alapján fejlesztettük ki, a parkban az afrikai papagájok alapelesége. Miután a tenerifei Loro Parque-ban a keverék bevált, most már minden papagájtulajdonos bárhol megvásárolhatja.

A Versele-Laga támogatja a Loro Parque Fundación alapítványnak a veszélyeztetett madárfajok és környezetük megőrzéséért hozott erőfeszítéseit. A termék megvásárlásával támogatja a Loro Parque Fundación természetóvó tevékenységét.

Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 14 %, Nyerszsír 15,5 %, Nyersrost 14,5 %, Nyershamu 5 %, Kalcium 0,95 %, Foszfor 0,38 %, Lizin 4.450 mg/kg, Metionin 3.250 mg/kg, Vitamin A 8.000 NE/kg, Vitamin D3 1.600 NE/kg, Vitamin E 20 mg/kg.

Az African Parrot Loro Parque Mix olyan további összetevőkkel gazdagított keverék, mint pl. a K, B1, B2, B6, B12, C, PP vitaminok, a folsav, a biotin és a kolin.

Ásványianyag-tartalom:
nátrium, magnézium és kálium.

Nyomelemek:
vas, réz, mangán, cink, jód és szelén.

Összetétel:
Csíkos napraforgómag, Fehér napraforgómag, Szeklice, Maxi VAM pelletek, Tört zab, Kukorica, Hántolatlan rizs, Búza, Pohánka, Árpa, Hántolt földimogyoró, Tökmag, Fehér cirok, Fenyő dió, Szentjánoskenyér, Fénymag, Kendermag, Osztrigahéj, Fehér köles, Puffasztott búza, Vörös cirok, Patogatott kukorica, Vadrózsa, Piros paprika.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája