4 kg

Happy Cat Sensitive Adult Light 4 kg


Bruttó 9.450 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 2-6 munkanap
  • Gyártó Happy Cat
  • Kód: 143505
db

Bővebb leírás

Teljes értékű száraztáp alacsony energiaszükségletű, túlsúlyos felnőtt (1 éves kortól) és érzékeny macska számára.
Csökkentett zsírtartalom 8,5%.
Lazac, nyúl és baromfi ízesítéssel.

A túlsúlyos macskáknak és a kasztráltaknak jóval kisebb energiabevitelre van szükségük. A Supreme Light táp csak 8,5% zsírt, de 35%-ban értékes lazacból, nyúlhúsból, és baromfiból nyert fehérjéket tartalmaz, amelyek nem terhelik meg az emésztést és amelyeket optimálisan egészít ki a természetes anyagokból összeállított, egyedülálló Happy Cat hatóanyag-komplexum. Ideális hosszúszőrű macskák számára is. Nagy mennyiségű természetes taurint és csekély mennyiségű foszfort és magnéziumot tartalmaz, ami optimális szinten tartja a vizelet pH értékét (6.0-6.5).

Beltartalmi értékek:
Nyers fehérje 35%, Nyers zsír 8,5%, Nyers rost 3%, Nyers hamu 6,5%, Kalcium 1,25%, Foszfor 0,8%, Nátrium 0,45%, Magnézium 0,08%.

Összetétel:
Baromfifehérje (16%), töpörtyű, rizsliszt, kukoricaliszt, kukorica, lazacliszt (4,5%), májhidrolizátum,melaszszelet, baromfizsír, szárított máj, almatörköly (szárított) (0,8%), tojáspor , nátrium-klorid, élesztő (szárított), kálium-klorid, árpa (erjesztett) (0,3%), tengeri alga (szárított) (0,2%), lenmag (0,2%), cikóriagyökér (0,04%), articsóka, pitypang, gyömbér, nyír levelek, csalán, zsálya, koriander, rozmaring,kakukkfű, édesgyökér, kamilla, gyöngyvessző, medvehagyma. (összesen gyógynövények: 0,17%).


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája