Szállítási Feltételek

 

Ingyenesen szállítunk 8990 Ft felett az ország egész területére.


A csomagok házhozszállítása Magyarország területére értendő!

 

 

 

A csomagok kiszállítása történhet futárcég által Magyarország határain belül, valamint a XVIII. kerületi üzletünkben, illetve a gyáli átvételi ponton is átvehető. A személyes átvételnek nincsen alsó értékhatára.
Minden szerződött partnerünk kiváló minőségű és rugalmas csomagszállítási szolgáltatást nyújt.
A futárszolgálatok a csomagok házhozszállítását munkanapokon végzik, így rendeléskor kérjük, hogy a futárszolgálatnál feltüntetett időszakban elérhető kiszállítási címet adjon meg, utánvétel esetén pontos összeget készítsen elő, mert a futárnál nincsen váltópénz.
Az országban GLS illetve Fáma futár szolgáltatással juttatjuk célba a küldeményeket.
A GLS és Fáma futár szolgáltatása tartalmazza:
 - Garantált kézbesítési idő (időgarancia): a futárszolgálat vállalja, hogy a küldeményt legkésőbb az átvétel napját követő 1. munkanapon kézbesíti illetve a kézbesítést megkísérli.
 - Értéknyilvánítás 50.000 Ft-ig: az értéknyilvánítás az a többletszolgáltatás, amelynek keretében a futárszolgálatot a könyvelt küldeményért a feladó által a feladáskor meghatározott összeg erejéig kártérítési felelősség terheli.
 - Kétszeri házhoz kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, a futárszolgálat a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.
 - Elektronikus előrejelzés: a címzett a küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap, SMS-ben vagy e-mailben
 - E-értesítés: a futárszolgálat tájékoztatja a feladót a küldemény kézbesítési állapotáról, SMS-ben vagy e-mailben.

 

Utánvét: INGYENES  8.990 Ft feletti megrendelés esetén.

Többletszolgáltatások :


Amennyiben első szállításkor a futár nem találja Önt a megadott címen, úgy értesítést hagy, vagy megpróbálja Önt elérni a megadott számon, esetleg előtte felhívja, hogy mikorra ér oda....

Kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefonszámot adjon meg, hogy a futár szükség esetén hívhassa Önt! A gyors kiszállítás érdekében pedig kérjük, hogy pontosan adja meg a szállítási címet!

Az ország bármely területére a maximális rendelhető csomagsúly futárszolgálatonként eltérő.

A maximálisnál nagyobb csomagsúly esetén a rendelést több csomagban tudjuk feladni.

                               Általános Szállítási Feltételek

A megrendelt termékeket lehetőség szerint 1-4 munkanapon belül igyekszünk eljuttatni Önhöz.

Bizonyos esetekben a szállítási idő egy esetleges készlethiány miatt meghaladja a 3-4 munkanapot is,
ezért a későbbre várható szállításról telefonon vagy e-mailben értesítjük.


Nem számítunk fel dupla szállítási költséget az egy napon, egy címről feladott rendelésekre. Ezeket összevonjuk, és egyszerre postázzuk (súlyhatáron belül).

A küldemény átvételekor kérjük, hogy ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét. Amennyiben bármilyen módon sérült, vetessen fel a futárral jegyzőkönyvet, és küldje vissza a csomagot, semmiképpen ne vegye át. Törékeny terméket, küldeményt alaposan nézzen át. Felbontás után, ha eltérést talál a megrendelés és a kiszállított áru, vagy a számla között, úgy kérjük, vegye fel velünk a (06-30-3157875, 06-70-3533358, 06-70-ELEDELT) telefonszámon a kapcsolatot hétfőtől péntekig 9-18 óra között.

Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor ezt a megjegyzés rovatban tüntesse fel, és mi igyekszünk teljesíteni.
A megrendelésekre csomagolási költséget nem számolunk fel.


Szállítási költségek

 

Futárszolgálat  ( 08.00 - 18.00 csomagolással együtt 40 kg-ig)

1 Ft és 3000 Ft közötti csomagértéknél: 1.550 Ft
3001 Ft és 8.990 Ft közötti csomagértéknél: 995 Ft utánvéttel, előre utalással 830 Ft.
8.990 Ft feletti csomagértéknél az ország teljes területére:
ingyenes

A rendelés kiszállításának napján, az ügyfél kérése alapján 12 óráig történő kiszállítás díja: +500 Ft.

Az értékhatárban szereplő összegek bruttó árak, az Áfa-t már tartalmazzák!

 GLS futárszolgálat

GLS csomagpontokra:(csomagolással együtt 20 kg-ig)

 

1 Ft és 3000 Ft közötti csomagértéknél: 1.550 Ft
3001 Ft és 8.990 Ft közötti csomagértéknél előre utalással: 830 Ft, utánvét esetén: 995 Ft
8.990 Ft felett az ország egész területére: ingyenes

 

Feláras szolgáltatások:

40 kg felett minden megkezdett kg +2000 Ft (az ország egész területére)

Csomagpontokra 20 kg felett 510 Ft

Az értékhatárban szereplő összegek bruttó árak, az Áfa-t már tartalmazzák!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással kifizetett megrendelés esetében áll módunkban teljesíteni.

Webshopunk fenntartja magának a jogot, hogy az ügyfél által választott futárszolgálat helyett másikkal küldje a csomagot (pl a választott futárszolgálat elment, viszont másikkal még akár másnapra is kézbesíthető a megrendelés)

A webshopban leadott több tételből álló megrendelések, amelyek súlyra meghaladják a 40 kg -ot, de megbonva egyenként elérik az ingyenes értékhatárt, több csomagban kerülnek feladásra, elkerülve a túlsúly miatti felárat. 


A küldeményeket nyomon tudják követni az alábbi oldalakon:

GLS: Csomagkövetés

Fáma futár: CsomagkövetésA fenti szállítási költségek az ország bármely területére érvényesek. Az esetleges szállítási költséget az elektronikus számla végösszege tartalmazza.
Ha további kérdése merül fel a vásárlással vagy a kiszállítással kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Utolsó módosítás: 2019.10.10

 

 

 

Kedves Látogató!

 

A jelenlegi vírusveszély miatt több beszállítónk,nagykereskedés, importőr nem engedi meg, hogy személyesen menjünk a megrendelt termékekért.
Csak hetente 1-2x, kiszállítással teljesítenek, és emiatt a megszokott kiküldési gyorsaságunk sajnos lelassult, de türelmesnek kell lennünk, hogy le tudjuk győzni minél előbb a vírust, és minél kevesebb honfitársunkat veszítsük el egy felelőtlen, nemtörődöm hozzáállással. Nekik is lehetnek kedvenceik, és értük is felelősek vagyunk - mindannyian.
Jelen pillanatban a "sürgős", "elfelejtettem", "tegnapra kellett volna" megrendelések nem működnek, hiszen nem sordunk veszélybe másokat emiatt.
Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kedvenceink minél hamarabb megkapják a szükséges hozzávalókat, de mindenkit kérünk, egy picit tervezzenek előre, vagy ha tehetik Nekik is tároljanak be egy kicsivel több eledelt, ha valamelyik termék készlethiányos, kérjék a segítségünket, ne féljenek helyettesítő terméket használni.
A jelenlegi gazdasági helyzet miatt próbálunk a folyamatos árváltozásokkal megküzdeni, és az érintett vásárlóinkat tájékoztatni róla. A banki átutalások gyorsulása miatt kérjük ne utaljanak előre megbeszélés nélkül, hiszen az esetleges árváltozások kellemetlenségeket okozhatnak mindkét fél részére.

 

Köszönjük megértését

Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

A nagykereskedők ezt az értesítést küldték ma nekünk (03.19):

"A járványügyi helyzet következtében hirtelen kialakult drasztikus EUR árfolyam, logisztikai, szállítási költség és ennek következtében megemelkedett beszállítói árak miatt cégünk kénytelen azonnali áremelést eszközölni az exportált termékek esetében, az akadálytalan működés és minőségi szolgáltatás fenntartásának érdekében.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel az ármódosításokat március 20-tól vagyunk kénytelenek érvénybe léptetni."

 

Ezért bizonyos termékek árait kiküldés előtt szükséges egyeztetni vásárlóinkkal.

Az árainkat folyamatosan ellenőrizzük, hogy mindenki tisztában lehessen a változásokkal.

03.22 után átmenetileg felfüggesztjük a kártyás fizetést és megkérünk mindenki, ne utaljon előre,csak egyeztetés után.

Megértésüket köszönjük.

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, nyuszija és 12 cicája