1.5 kg

Beaphar Care+ csincsillaeledel 1,5 kg


Bruttó 5.195 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Beaphar
  • Kód: 18405
db

Bővebb leírás

Teljes értékű eledel csincsillák számára.
A különleges gyártási folyamat, (a nagy nyomás és a magas hőmérséklet) következtében a fehérjék könnyen emészthetőek.

A Care+ Csincsilla eledelben a különleges gyártási folyamat (a nagy nyomás és a magas hőmérséklet)következtében a fehérjék könnyen emészthetőek, a táplálék tiszta és egészséges az alapanyagokban jelen lévő kórokozó baktériumok, penész és vírusok elpusztítása révén. Mivel a táplálék minden egyes extrudált darabja azonos összetevőkből áll, megelőzhető az egyoldalú takarmányozás, s biztosítva lesz, hogy az összes szükséges beltartalom elfogyasztásra kerül.
A csincsillák emésztőrendszere rendkívül érzékeny, ezért a Care+ Csincsilla eledel rendkívül alacsony zsírtartalmú és nagyon magas a rosttartalma. Megfelelő arányban tartalmaz Omega 6 és Omega 3 zsírsavakat és a termékben lévő fehérjék gazdagok az izomfejlődéshez szükséges alapvető aminosavakban.. Természetes összetevők (Echinacea, Spirulina-alga, és Yucca Schidigera) és FOS*, ill. MOS** együttesen kerül hozzáadásra. Az eledelben lévő ásványok fehérjeburka segíti azok felszívódását.
*FOS- frukto-oligoszacharid
** MOS – mannan-oligoszacharid

Összetevők:
gabonafélék, növényi származékok (pl. Yucca schidigera kivonat, kasvirág kivonat), növényi fehérjekivonatok, zöldségfélék, magvak, tej és tejszármazékok,ásványi anyagok, élesztők, mannan oligoszacharid,algák.

Beltartalom:
Nedvesség: 9,5%; nyersfehérje: 20%; nyersrost: 20,1%; nyerszsír: 3,3%; hamu: 5,7%; Ca: 0,79%; Mg: 0,2%; Na: 0,2%; K: 1,04%; P: 0,57%, A vitamin: 20,500 IE/kg; D3 vitamin: 1,740 IE/kg; E vitamin: 67,5 mg/kg (50%-ban D-alfa-tokoferol acetát formában); Cu: 15.7 mg/kg (réz-aminosav kelát és réz(II) oxid formában); DL-Methionin: 1000 mg/kg.

Takarmányozási javaslat:
A csincsilláknak fontos az állandó napirend, ezért fontos, hogy minden nap azonos időben etessük. Az első napokban célszerű jobban figyelni a fogyasztásukat és szükség esetén a korábbi táplálékkal vegyesen etetni őket. Egy csincsilla naponta kb. 25-30 gr eledelt fogyaszt.

Minden nap friss eledelt és ivóvizet kell adni nekik, valamint bőségesen el kell látni őket friss szénával.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája