500 g

Versele Laga Cuni Adult Complete 500 g


Bruttó 1.795 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Versele Laga
  • Kód: 461250
db

Bővebb leírás

Teljes értékű, ízletes eleség nyúl vagy törpenyúl számára.
100%-ban könnyen emészthető, extrudált pelletekből áll.
Friss zöldségek, hosszú rostok.

A Complete egy teljesen új, a legmodernebb technológiával készült termékcsalád. Termékei 100%-ban extrudált pelletből állnak. Így megelőzhető a táplálékválogatás problémája, amely sok válogatós kisállatnál jelentkezik. Emellett a pelletek a legkedvezőbb összetevőket tartalmazzák: különféle vitaminokat, aminosavakat, antioxi- dánsokat, prebiotikumokat, omega-3 és omega-6 zsírsavakat...

A Complete termékek különlegessége az extrudátumokban megtalálható hozzáadott hosszú rostok. Ezek gondoskodnak az emésztési folyamatok egyensúlyáról, a megfelelő fogkopásról és az energia felvétel korlátozásáról. Íz- és takarmány-felvételi kísérletek rámutattak arra is, hogy a Complete termékcsaládot a kisemlősök kifejezetten szívesen fogyasztják.

Dental Care/Fogápolás
A (törpe)nyulaknál gyakran fordulnak elő fogproblémák. A fogproblémák általában a helytelen, a fogak természetes kopásához és folyamatos növekedéséhez nem megfelelően hozzájáruló etetés közvetlen következményei. Mivel a Cuni Complete pelletek magas szilikáttartalmú hosszú rostokat tartalmaznak, így a maximális rágási tevékenységgel biztosítják a fogak szükséges mértékű kopását és a szájüreg egészségét.

Fresh Vegetables/Friss zöldségek
Az extrudálás lehetővé teszi, hogy a pelletekhez friss zöldségeket adjunk. Legalább 10 %-nyi friss zöldség hozzáadásával biztosítjuk az élvezetes ízt. A rostoknak és a Cuni Complete állagának köszönhetően a (törpe)nyulak könnyen emészthető elesége.

Long Fibres/Hosszú rostok
A (törpe)nyulak növényevők, elegendően magas rosttartalmú és alacsony keményítőtartalmú étrendet igényelnek. A Cuni Complete 20 %-nyi nyersrostot tartalmaz. Az új, egyedi gyártási eljárásnak köszönhetően a Complete eleségek a természetes élelemhez hasonlóan hosszú, szilikátban gazdag rostokat tartalmaznak. A hosszú rostok sokkal jobban segítik és javítják a bélműködést és a fogzást, mint az aprított rostot tartalmazó hagyományos rágcsálóeleségek.

Low Calorie/Alacsony kalóriatartalom
Az alacsony kalória- és keményítőtartalomnak, valamint a magas hosszúrosttartalomnak köszönhetően, az extrudált pelletek könnyen emészthetőek és kiegyensúlyozott étrendet biztosítanak. Így (törpe)nyula továbbra is tartja majd ideális súlyát.

Florastimul
Egyedi prebiotikum-, frukto-oligo-szacharid- (Fructo-OligoSaccharides, FOS) és mannan-oligo-szacharid-tartalma (Mannan-OligoSaccharides, MOS) jó hatással van a bél mikroflórájára. Ily módon biztosítható a kiegyensúlyozott bélműködés.

Vitamin Plus/Plusz vitamintartalom
A Complete eleségek olyan nélkülözhetetlen vitaminok hozzáadásával készülnek, melyek elősegítik az állatok általános egészségének megőrzését. Az A vitamin fontos a bőrsejtek megújulásához, a látáshoz, a szaporodáshoz és az anyagcseréhez. A D3 vitamin ösztönzi a kalcium-/foszforbevitelt, így támogatja a csontok fejlődését. Az E- és a C-vitamin fontos antioxidánsok, melyek védik a szervezetet a szabad gyököktől. Mindkét vitamin növeli a szervezet természetes ellenálló képességét. Az összes Complete eleség stabilizált C-vitamint tartalmaz. A kristályos formával ellentétben a stabilizált C-vitamin sokkal lassabban oxidálódik és bomlik le, ezért sokkal tovább őrzi meg hatását.

Pro Immunity/Ellenálló képesség
A hozzáadott természetes növényi pigmentek (lutein és β-karotin) jó hatással vannak az általános ellenálló képességre és kondícióra. Ezek a karotinoidok egyrészt hatékony biológiai antioxidánsok, másrészt növelik a szervezet természetes ellenálló képességét azáltal, hogy ösztönzik a különféle betegségek ellen ható antitestek létrehozását.

Optimal Coat/Optimális szőrzet
A lényeges omega-3 és omega-6 zsírsavak biztosítják a bőr egészségét és a fényes szőrzetet. Az omega-6 zsírsavakat különleges növényi olajokkal biztosítjuk. A Complete termékekhez hozzáadott extra lenmagadag biztosítja a szükséges omega-3 zsírsavakat. Így optimális omega-3/omega-6 zsírsavarány érhető el.

Anti Hairball/A szőrgolyók kialakulásának megelőzése
A természetes rostoknak köszönhetően csökken annak kockázata, hogy szőrgolyók alakulnak ki a gyomorban vagy bélrendszerben.

Odour Control/A kellemetlen szagok megelőzése
Valamennyi Complete eleség jukkakivonatot tartalmaz. A jukkakivonat megköti az állati ürülék szagát okozó ammóniumot és egyéb összetevőket. Így a kellemetlen szagok lényegesen csökkenthetők.

Beltartalom:
fehérje 14%, zsírtartalom 3%, nyersrost 20%, nyershamu 7%, kalcium 0,6%, foszfor 0,4%.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája