85 g

Sheila Nagy csobbanás kutyaszappan 85 g


Bruttó 2.250 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Sheila
  • Kód: SH-84169
db

Bővebb leírás

Nagy Csobbanás kutyaszappan bőrbarát, tápláló növényi olajokkal dúsítva, édes virágillatot áraszt.

A hideg eljárással előállított Nagy Csobbanás kutyaszappan természetes összetételének köszönhetően (extra szűz olívaolaj, kókuszolaj, sheavaj) maximálisan ideális a kutyusok szőrzetének rendszeres tisztítására. Különlegessége a szappannak, hogy édes virágillatot áraszt, mely a 100%-ban természetes geránium illóolaj hatása.

Kitűnő minőségű bőrtápláló összetevői kedvencünk szőrét nemcsak selymessé és ragyogóvá varázsolja, hanem a szennyeződéseket is maradéktalanul eltávolítja. Tisztálkodás közben a kutya bőre plusz hidratáltságot is kap a természetes olajok és a sheavaj által, így akár napi használata is javasolt.

A Sheila Nagy csobbanás Kutyaszappan 100%-ban magyar kézműves termék, mely kőolajszármazékoktól mentes, mesterséges színezéket nem tartalmaz. Pálmaolaj felhasználás nélkül készült termék és tartósítószert sem tartalmaz.

Geránium illóolaj
A Geránium illóolaj sokoldalú jótékony hatásáról közismert. Többek között gyulladáscsökkentő, rovarűző és szagtalanító tulajdonságairól híres. Édes virágillata kellemes, nyugodt közérzetet teremt.

Használati útmutató:
1. Nedvesítsük be az állat szőrét, bőrét nedves vízzel
2. Szappanozzuk be addig, amíg hab képződik, majd a habot kevés vízzel masszírozzuk a kutya bundájába
3. Hagyjuk legalább 3 percig hatni, majd alaposan mossuk ki a szappant a bundából.

Figyelmeztetés: Sérült bőrön ne alkalmazza a szappant. Szembe, fülbe, ill. nyálkahártyára ne kerüljön. Ha mégis belekerül, bő vízzel ki kell mosni. A készítmény csak külsőleg használható.

Összetevők:
SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, AQUA, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, COCOS NUCIFERA OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CITRONELLOL, GERANIOL, PHENYLETHYL ALCOHOL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA HERB OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, LINALOOL, LIMONENE


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája