115 g

Dentalife Small (7 db) 115 g


Bruttó 915 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Purina
  • Kód: 12395570
db

Bővebb leírás

Fogápoló jutalomfalat kistestű kutyáknak.

Veterinary Oral Healt Council Accepted® - VOHC - Segít a fogkő kezelésében, Rágós, porózus állag, Megtisztítja még a nehezen hozzáférhető fogakat is, Tudományosan bizonyítottan csökkenti a fogkőképződést, Segít csökkenteni a lepedékképződést, Nem tartalmaz hozzáadott mesterséges ízanyagokat és színezékeket, Bordás felülete masszírozza a fogínyt, Alapos tisztítás még a szájüreg hátsó részében is, Elősegíti a friss leheletet, Napi használatra, Teljes értékű összetevők, Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, D-vitaminnal és kalciummal az erős fogakért, Alacsony zsírtartalom, Ízletes receptúra

Kutyájának egyedi egészségügyi igényei vannak, és a megfelelő szájhigiénia fenntartása hozzájárul általános jóllétéhez. A Purina® szakértői ezért alkották meg a Purina® DentaLife®-ot, egy innovatív fogápoló rágó jutalomfalatot, amely tudományosan bizonyítottan tisztítja még a nehezen hozzáférhető, lepedék- és fogkőképződésnek leginkább kitett hátsó fogakat is. Fogápoló jutalomfalatjainkat mindennapos használatra szánjuk, hiszen a napi rágcsálás gyakoribb, alaposabb fogtisztítást is jelent.

Összetevők:
Gabonafélék, Glicerin, Ásványi anyagok, Élesztők, Hús és állati származékok, Olajok és zsírok.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája