Mini kisállat kerítés petsafe pawz away kültéri - beltéri


Bruttó 29.990 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó PetSafe
  • Kód: PWF19-15854
db.

Bővebb leírás

A PetSafe® Pawz Away™ Mini Kisállat kerítés távol tartja kedvencét egy bizonyos helyiségtől, a szemetestől, a bútoroktól, virágágyástól... stb.

A PetSafe® Pawz Away™ Mini Kisállat kerítés távol tartja kedvencét egy bizonyos helyiségtől, a szemetestől, a bútoroktól, virágágyástól... stb.
Csak tegye a Kerítésjeladót olyan terület közelébe, amit kedvencének el kell kerülnie. A Mini Kisállat kerítés rádiójelet bocsát ki, mely legfeljebb 0,76 méter sugarú (1,5 méter átmérőjű) kör területet fed le.
Kedvence egy Elektromos nyakörvet visel, melynek Érintkezői érintkeznek annak nyakával. Amikor kedvence bemegy a védett területre, az Elektromos nyakörv figyelmeztető hangjelzést, valamint az Érintkezőkön át biztonságos, egyre erősödő elektromos impulzust ad le. Az elektromos impulzus csak figyelmezteti az állatot, de sérülést nem okoz. Az impulzusleadás addig folytatódik, amíg kedvence a védett területen belül marad. Ha kedvence nem távozik, akkor a nyakörv a harmadik másodperctől már a legerősebb impulzus adja le egészen a 15 másodperces biztonsági kikapcsolás időtartamáig. A PetSafe® Pawz Away™ Mini Kisállatkerítés bizonyítottan biztonságos, kényelmes és hatékony a legalább 6 hónapnál idősebb és 2,25 kg-nál nehezebb háziállatok számára.
Jellemzők:

A VÍZÁLLÓ, elemekkel működő "visszatartó rendszer" nagyon kis helyekre is behelyezhető A nagyon könnyű, VÍZÁLLÓ nyakörv, emelkedő impulzusszintekkel. Többféle beállítási lehetőség több kisállat számára. Könnyű beállítani és betanítani. Automatikus BIZTONSÁGI LEKAPCSOLÁS: 15 másodperces impulzusleadás után. Tulajdonságok KÜLTÉRBEN és BELTÉRBEN is használható. 2.25 kg feletti Kutyáknak és Macskáknak. Hatótávolság: 0.76 méter sugarú kör (1,5 méter körátmérő). Nyakörv 15 cm- től 71 cm- ig állítható kutyáknak, 30 cm-ig macskáknak. Automatikus BIZTONSÁGI LEKAPCSOLÁS: 15 másodperces impulzusleadás után. Adjon a rendszeréhez akármennyi Pawz Away Adókészüléket, hogy minél több védet helyt hozhasson létre. Adjon a rendszeréhez akármennyi PLUSZ kompatibilis vevőkészülékes nyakörvet. VÍZÁLLÓ nyakörv és Adókészülék. Az Adó készülék használ 3 x AAA elemeket (a csomag NEM tartalmazza). A Nyakörv használ 2 x 3 Volt lítium elemeket (a csomag tartalmazza)


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája