Petsafe kutyakerítés közepes méretű és kistestű kutyáknak


Bruttó 63.990 Ft

Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó PetSafe
  • Kód: PIG19-15394
db.

Bővebb leírás

A PetSafe® KUTYAKERÍTÉS KIVÁLÓAN HASZNÁLHATÓ MINDEN KISTESTŰ ÉS KÖZEPES MÉRETŰ KUTYÁNÁL. A rendszer teljesen biztonságos (a lefektetett vezetékben nincs elektromos feszültség, pl villanypásztor, kutyavillanypásztor), gyorsan és egyszerűen telepíthető és használható. A jeladó képes akár 850 méter hosszan lefektetett vezetékkel 4 hektáros területen belül tartani kedvencét.

A láthatatlan kutyakerítés már több, mint 30 éve áll rendelkezésre és mind az állatorvosok mind az állatvédők, mind az ASPCA (Amerikai társaság az állatok ellen elkövetett kegyetlenségek ellen) és az IACP (Nemzetközi szakszervezete a hivatásos kutyatartóknak) által támogatott.
A CSOMAG TARTALMA:
- jeladó.
- vevőkészülékes nyakörv( 4 impulzus szintes)
- elem a vevőkészülékhez.
- 150 méter vezeték.
- határzászlók.
- 2-2 db érintkező pont hosszú vagy rövid szőrű kutyához.
- hálózati adapter.
- teljes magyar nyelvű használati útmutató.

A csomagban lévő 150 m vezeték optimális esetben 1400 m2 terület biztosítására alkalmas. A rendszer egyszerre több kutyát is képes a területen tartani a külön megvásárolható vevőkészülékes nyakörvek segítségével PLUSZBA MEGVÁSÁROLHATÓ KIEGÉSZÍTŐ NYAKÖRVEK: • PetSafe® Láthatatlan Kutyakerítés kiegészítő nyakörv (Super) • PetSafe® Láthatatlan Kutyakerítés kiegészítő nyakörv (Deluxe) • PetSafe® Láthatatlan Kerítés Kiegészítő Nyakörv Kis testű Kutyáknak • PetSafe® Láthatatlan Macskakerítés kiegészítő nyakörv KIS ÉS KÖZEPES MÉRETŰ KUTYÁKNAK.
-Ultrakönnyű, Vízhatlan Vevőkészülék, állítható nyakörvvel. -Nyakkerület: 15 cm - 71 cm Teljes műszaki, és használati utasítás magyar nyelven. PLUSZBA MEGVÁSÁROLHATÓ HATÁRVEZETÉK: • Petsafe® Vezeték és Zászló Csomag Ehhez a Láthatatlan kutyakerítéshez bármelyik típusú vevőkészülék nyakörv kompatibilis. A kutyák (és akár a cicák)száma nincs korlátozva egy rendszeren belül. A JELADÓ KÉSZÜLÉK TULAJDONSÁGAI: - Magasság: 12 cm - Szélesség: 11 cm - Mélység: 5,5 cm - Frekvencia: 10,65 kHz, 7 kHz - Vezetékszakadás-jelző hang. - A határ szélességét beállító gomb. - A kerítés hosszúságát beállító kapcsoló. A NYAKÖRV ÉS A VEVŐKÉSZÜLÉK TULAJDONSÁGAI: - Magasság: 3,1cm - Szélesség: 5,8 cm - Hosszúság: 4 cm - Vevőegység súlya: 56 g - Elem típusa :• RFA-67D-11 - Vízálló. - Cserélhető érintkező pontok (hosszú-rövid)