19 kg

Eukanuba Adult Performance


Bruttó 19.275 Ft

Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Eukanuba
  • Kód: EUP21
db

Bővebb leírás

 Teljes értékű száraztáp sportosan aktív felnőtt kutyák, munkakutyák számára.

Az Eukanuba Adult Dry Dog Food Premium Performance Working & Endurance eledelt munkakutyák számára fejlesztettük ki, akik sok időt töltenek a szabadban, és akiknek hosszú időn keresztül kell energikusnak és ébernek lenniük.
A vadász,- járőr, - vagy mentőkutyák folyamatos csúcsteljesítményéhez szükséges energiát az Eukanuba tápok legmagasabb* fehérje (30%) és zsírtartalma (20%) biztosítja. Az izmaik ezáltal erősek és ruganyosak lesznek, és bármilyen kihívásnak szívesen néznek elébe munkájuk során. Ezt a magas energiaszintet biztosító, egészséges eledelt ajánljuk vemhes és szoptató anyakutyáknak is, hogy erősek maradjanak és a lehető legjobban tudjanak kicsinyeikről gondoskodni. Az omega-3 zsírsavak és egyéb tápanyagok gondoskodnak a kiváló szaglásról, hogy kutyája magabiztosan teljesíthesse feladatait. Ez a prebiotikumokkal és klinikailag bevizsgált cukorrépapéppel dúsított minőségi eledel mind az egészséges emésztést, mind a fontos tápanyagok megfelelő felszívódását elősegíti.
Az erős csontozatért a kalcium, a természetes védekezőrendszer támogatásáért pedig klinikailag bizonyított antioxidánsok felelnek, kutyája így nyugodtan fókuszálhat az előtte álló feladatra. Hogy kedvence ne csak belül érezze magát kiválóan, de csodásan is nézzen ki, ez a felnőtt táp az omega 6 -és 3 zsírsavak megfelelő arányát tartalmazza, így a kutya bőre egészséges, bundája ragyogó lesz, sőt, a szőrhullás is csökkenthető akár 80%-kal is. ** Az Eukanuba Adult Dry Dog Food Premium Performance Working & Endurance táp 3D DentaDefense technológiát használ, amely minden egyes falattal tisztíja kutyája fogát, akár 80%-kal*** csökkenti a fogkőképződést, és erősíti is a fogazatot. Ezt a munkakutyáknak ajánlott tápot állatorvos szakértőkkel fejlesztettük és a legkiválóbb tenyésztők is ezt ajánlják. 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít, hogy kedvence a lehető legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtsa Ön mellett, bármikor, bármilyen szituációban.
* Felnőtt kutyáknak készült eledeleket tekintve.
** az eredmények kutyánként eltérőek lehetnek.
***az eredmények kutyánként eltérőek lehetnek.

Összetétel:
Szárított csirke és pulyka ﴾37%, természetes glükozamin‐ és kondroitin‐szulfát‐forrás﴿, kukorica, állati eredetű zsír, búza, rizs, cirok, szárított egész tojás, halolaj, szárított sörélesztő, kálium‐klorid, frukto‐oligoszacharidok ﴾0,54%﴿, nátrium‐klorid, lenmag, nátrium‐hexametafoszfát, kalcium‐karbonát, szárított cukorrépapép ﴾3,9%﴿, hidrolizált állati fehérjék.

Analitikai összetevők:
Fehérje 30.75%, Zsírtartalom 20.75%, Omega‐6 zsírsavak 3.18%, Omega‐3 zsírsavak 0.89%, DHA 0.15%, Nyershamu 7.60%, Nyersrost 1.94%, Kálcium 1.30%, Foszfor 1.10%.