1.5 kg

FitActive Adult WhiteDogs Lamb & Fish 1,5 kg


Bruttó 3.525 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 2-6 munkanap
  • Gyártó Panzi
  • Kód: 308555
db

Bővebb leírás

Teljes értékű száraztáp fehér szőrű, felnőtt kutya számára.
Báránnyal, hallal, almával és rizzsel.

Válogatott alapanyagok és beltartalmi összetevőknek köszönhetően segíthet a fehér szőrű kutyák szőrzetének kifogástalan állapotúvá válásában, az élénk fehér szőrzet és pigmentáció megtartásában, valamint erősítheti a szőrszálakat. A termékben található minőségi alapanyagok könnyen emészthetőek, nem terhelik meg az emésztőrendszert, így a Fit Active WhiteDogs formula kiváló választás lehet szinte valamennyi fehér szőrű kutya számára.
TELJESÉRTÉKŰ
eledel, mivel tartalmazza mindazokat az összetevőket – ásványi  anyagokat, vitaminokat – melyek biztosítják kedvencének, hogy egészséges és teljes életet éljen. A BÁRÁNY és a HAL, mint állati fehérje forrás csökkentheti az ételallergia  kockázatát, IDEAL BALANCE a két állati fehérjeforrás ideális arányát jelzi kutyája számára. 
A BÁRÁNY húsa gazdag B12-vitaminban, mely támogatja a különböző anyagcsere-folyamatokat a szervezetben, így a szőr helyes anyagcsere folyamatait is.  A B12-vitamin segíti a vörös vérsejtek termelését is. A bárány kiváló forrása a könnyen felszívódó cinknek, továbbá gazdag vasban és szelénben.
A HAL omega-3, omega-6 telítetlen zsírsavakban gazdag, ami  támogatja az immunrendszer megfelelő működését, a szőrzet - mint a kutyák immunrendszerének része - megfelelő és egészséges állapotának fenntartását, ami kifejezetten fontos kutyánk számára. A csirkefehérjére érzékeny kutyáknál csak a legritkább esetben vált ki allergén reakciót ezért a Fit Active WhiteDogs kiváló hipoallergén formula. A táp kondroitin-glükozamin tartalommal rendelkezik az egészséges ízületek érdekében.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája