14 kg

Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion OPTIDIGEST 14 kg


Bruttó 28.730 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 2-6 munkanap
  • Gyártó Purina
  • Kód: 12366972
db

Bővebb leírás

Teljes értékű száraztáp érzékeny emésztőrendszerű felnőtt kutya számára.
A tojás, a természetes agyag és megnövelt rosttartalmának köszönhetően segíti az emésztést.
Kiváló minőségű bárányhússal és rizzsel.

A PRO PLAN az összetevők gondos kiválasztásával gondoskodik arról, hogy kutyája hosszú és egészséges életet élhessen. Az állatorvosok és táplálkozási szakértők az kíváló minőségű alapanyagok, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok kombinálásával elérték, hogy kutyájának az erős immun- és emésztőrendszeren túl egészséges bőre, szőrzete lehessen.

A nélkülözhetetlen proteinek, az Omega-3 és -6 zsírsavak, az E-vitamin és az alapvető ásványi anyagok kombinációja évről évre hatékony és harmonikus működést biztosítanak kutyája védekező rendszereinek. Az eredmény: egy életen át tartó természetes védelem.

A PRO-PLAN kiváló minőségű húst, halat, rizst használ alapanyagként és így – a színezék, illetve a tartósítószerek mellőzésével – teljes értékű, optimális kutyatápot állít elő, amely fenntartja a kutya természetes védelmét egész életén át.

A PRO PLAN Adult termékskála minden méretű, életmódú és aktivitású kutyának teljes körű táplálást biztosít. Minden tápanyag optimális mennyiségben áll rendelkezésre ahhoz, hogy kutyájának szervezete harmonikusan és a lehető legmegfelelőbben működjön.

A PRO PLAN Adult kutyatáp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít minden testsúlyú és életmódú kutyának. A PRO PLAN Adult kutyatáp 3 ízváltozatban kapható: csirke, bárány és lazac, amely mérettől függetlenül biztosítja mindazt, ami egy aktív kutya életmódjához szükséges. A formula különösen ajánlott az élelmiszer-érzékenységgel küszködő vagy egyéb érzékeny emésztéssel rendelkező kutyák számára.

Egyes kutyák emésztőrendszere sokkal érzékenyebb, mint társaiké, nehezebben birkóznak meg bizonyos tápanyagokkal, ami bélsaruk minőségére is kihathat. Ezt az eledelt azért fejlesztettük ki, hogy kímélje az emésztési zavarokkal küzdő kutyák emésztőrendszerét.

- PRO Digest: a tojás, a természetes agyag és megnövelt rosttartalmának köszönhetően segíti az emésztést, a bélflóra egyensúlyát, valamint megfelelő székletet biztosít.
- A kellő mennyiségű C- és E-vitamin segíti az erős immunrendszer kifejlődését, és segít a szervezetnek a szabadgyökök leküzdésében.
- A jó minőségű zsír, protein és szénhidrát segíti az emésztést.
- A kiváló minőségű protein, az Omega- 3 és -6 zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok segítik az erős, egészséges bőr és szőrzet kifejlődését, melyek így biztos védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája