12 kg

Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin OPTIDERMA 12 kg


Bruttó 25.775 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 2-6 munkanap
  • Gyártó Purina
  • Kód: 12367295
db

Bővebb leírás

Teljes értékű száraztáp érzékeny bőrű és emésztőrendszerű kölyökkutya (2-12 hónapos korig), valamint vemhes és szoptató kutya számára.
Az egészséges bőr és szőrzet kialakulásáért.
Lazaccal és rizzsel.

A PRO PLAN az összetevők gondos kiválasztásával gondoskodik arról, hogy kutyája hosszú és egészséges életet élhessen. Az állatorvosok és táplálkozási szakértők az kíváló minőségű alapanyagok, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok kombinálásával elérték, hogy kutyájának az erős immun- és emésztőrendszeren túl egészséges bőre, szőrzete lehessen.

A nélkülözhetetlen proteinek, az Omega-3 és -6 zsírsavak, az E-vitamin és az alapvető ásványi anyagok kombinációja évről évre hatékony és harmonikus működést biztosítanak kutyája védekező rendszereinek. Az eredmény: egy életen át tartó természetes védelem.

A PRO-PLAN kiváló minőségű húst, halat, rizst használ alapanyagként és így – a színezék, illetve a tartósítószerek mellőzésével – teljes értékű, optimális kutyatápot állít elő, amely fenntartja a kutya természetes védelmét egész életén át.

A PRO PLAN kölyöktáp termékskálája minden testalkatú, életstílusú és aktivitású kölyökkutya számára teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít. A PRO PLAN kölyöktáp 3 ízváltozatban kapható: csirke, bárány és lazac, melyek a növekedésben levő kölykök minden szükségletét kielégítik, különös hangsúlyt helyezve az érzékeny emésztőrendszerre vagy táplálék intoleranciára.

Nem számít, hogy a kutya kis- vagy nagytermetű, az alábbi kutyaeledeleket kedvence élvezettel fogja fogyasztani.

A Pro Plan Puppy Sensitive speciálisan kifejlesztett formulájában limitáltuk a fehérjeforrásokat, ezáltal a táp kiválóan alkalmas az érzékeny bőrű és emésztési zavarokkal küzdő, allergiára hajlamos kölyökkutyák táplálására. Ugyanakkor nagy menniségben tartalmaz olyan különleges tápanyagokat, amelyek kulcsfontosságúak az egészséges bőr és szőrzet kialakulásában.

ProPlan Puppy Sensitive mindent megad, amire a kölyköknek szükségük lehet az erős immunrendszer, egészséges bőr, szőrzet és a jó erőnlét kialakulásához. A PRO PLAN Sensitive optimális kezdet egy életen át tartó egészségvédelemhez.

- Sensi Derma: kíváló minőségű tápanyag összetétel, melyben limitált a fehérjeforrások száma és nem tartalmaz színezéket. Ezért különösen ajánlott érzékeny bőrű kutyáknak, mivel ők a sokféle proteinbevitelre érzékenyebben reagálnak.
- Fő összetevői: jó minőségű lazac és rizs.
- Az optimális protein/energia arány a növésben lévő kölyköknél segíti az ideális testarányok kialakulását.
- A speciális DHA-szint (ami az anyatejben is megtalálható Omega-3 zsírsav) bizonyítottan hozzájárul az agyműködés és látás fejlődéséhez.
- A kalcium és foszfor optimális szintje erős csontozatot és fogakat biztosít.
- A vitaminok, a cink, valamint az Omega-3 és -6 zsírsavak segítik az erős, egészséges szőrzet és bőr kialakulását.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája