0.6 kg

Dog Rocks Kövek (600g)


Bruttó 15.655 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Dog Rocks
  • Kód: 146687
db

Bővebb leírás

Kitűnően megelőzi a foltos gyep kialakulását, melyet a kutya a vizeletével okoz.
Védje meg gyepét a kiégett foltoktól!

A kutya vizestáljába helyezett vulkanikus eredetű Dog Rocks leköti a szennyeződéseket mint amilyenek például a nitrátok - a vízből, és így segít megakadályozni a kiégett foltok létrejöttét a gyepen és a cserjéken. Ezeket ugyanis a vizelet magas nitrogen tartalma okozza, amely tömény műtrágyaként hat a növényekre. Gyakorlatilag vízszűrőként működik, így a kutya egészségesebb vizet iszik. A Dog Rocks 100%-ban természetes eredetű paramagnetikus kő, amelyet a fejlett kertkultúrával rendelkező Angliában is sok ezren használnak már...

- A Dog Rocks nem tartalmaz vegyszert vagy más hatóanyagot
- A Dog Rocks nem változtatja meg a vizelet pH értékét, és nincs semmilyen más mellékhatása sem
- A Dog Rocks egy különleges természetes kő, mely felületaktív potenciálja révén megköti a szennyeződéseket az ivóvízből - használata egyszerű, két havonta kell cserélni
- A Dog Rocksot már évek óta széles körben használják Ausztráliában és Angliában, nagyon jó tapasztalatokkal. A Dog Rocks természetes eredete miatt nem egyforma méretű köveket tartalmaz, de súlyuk és így hatásuk mindig azonos.

Használati utasítás:
Vegye ki a köveket a csomagolásból és öblítse le. Töltse meg a kutya vizestálját maximum 2 liter vízzel. Tegye a csomagban lévő összes lemosott követ a vizesedénybe.
Cserélje ki a köveket 2 havonta. (Naptárcimke a csomagban.)
Javaslatok a legjobb hatás eléréséhez:
Bizonyosodjon meg róla, hogy a kutya főleg a vizesedényből iszik. Töltse fel a tálat minden este, és cserélje ki teljesen a vizet pár naponta. A maximális hatás eléréséhez jó minőségű tápokat használjon, és csökkentse a vörös húsok mennyiségét a minimumra. Kezdje időben használni a köveket, mert a teljes hatás kialakulásához 5 hét kell.
Ha a kutya kiveszi a köveket a tálból, akkor egy kannát töltsön fel maximum 2 liter vzzel, tegye bele a köveket, és ebből adagolja az ivóvizet. A továbbiakban ugyanúgy járjon el, mint a vizestányérba helyezett kövek esetében.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája