Arthrodyl Porcvédő tabletta (50 db)


Bruttó 6.505 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Tolnagro
  • Kód: 140996
db

Bővebb leírás

Második generációs porcvédő tabletta, mely a fontos tápanyagok biztosítása révén hozzájárul a kutyák ízületi porcának tartós védelméhez, segíti azok egészségét, regenerációját.

- Újzélandi zöldkagyló kivonattal, magas glükózamln tartalommal, kondroitinnal, MSM-mel, cápaporccal, mikro- és makroelemmel, vitaminokkal támogatja a porcszövetek újraképződését és az ízületek mozgékonyságának fenntartását, valamint mérsékli a porclebomlást.
- A cápaporc összetevői hatékonyan csökkenthetik a gyulladás okozta fájdalmakat, duzzanatokat.
- Glükózaminból épülnek fel a glükózaminoglikán molekulák, melyek a proteoglikán láncok alapvető alkotóelemei. A glükózamin a legnagyobb mennyiségben beépülő porc-alkotó.
- A kondroitin-szulfát negatív elektromos töltése révén jó vízmegkötő képességű. A sok megkötött vízzel együtt az ízületi porc rugalmasságát szolgálja. Ezáltal jelentősen hozzájárul az ízületek egészségének megőrzéséhez.
- A metil-szulfonil-metán (MSM), a szerves kén egyik formája, számos anyagcserefolyamatban nélkülözhetetlen. Növeli az ízületekben a sejtmembránok permeabilitását, a tápanyagok be- és a bomlástermékek kiáramlását. A gyulladás tüneteit és azok kiváltó okait csökkenti a mediátorok felszaporodásának gátlásával.
- Magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez és kedvezően befolyásolja a szív munkáját. A B6-vitamin: nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához. A magnézium, az aszkorbinsav (C-vitamin) és a B6-vitamin kiegészítik egymás hatását, a B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.
- A mangán anyagcserefolyamatokra gyakorolt hatása komplex. Egyrészt számos enzim felépítéséhez és működéséhez szükséges, amely enzimek nagyrészt az anyagcserében töltenek be kiemelkedő szerepet.

Alkalmazása ajánlott:
- kölyökkutyák intenzív növekedési szakaszában, különösen a gyorsan fejlődő kölyköknél
- helyreállító ízületi műtétek előtt és után
- idős, mozgásszervi elváltozásokkal rendelkező kutyáknál, az ízületi panaszok enyhítésének kiegészítő kezelésére
- sport- és munkakutyáknál az ízületek és porcok regenerálódásának támogatására

Mellékhatás:
Rendkívül biztonságos, mellékhatása még nagyobb dózisban sem ismert. Egyéb, gyulladáscsökkentő kezelés kiegészítő terápiájában alkalmazható.

Adagolás:
1 Arthrodyl tabletta 20 testtömeg-kilogrammonként naponta egyszer.

Alkalmazásának eredményessége már két hét után megfigyelhető, a kívánt hatás elérése érdekében célszerű a tablettát kúraszerűen, 3 hónapon át folyamatosan alkalmazni.

Összetétel (1 tablettában):
Új-zélandl zöldkagyló (Perna canaliculus) kivonat: 400 mg Glükózamln: 175 mg Kondroitin-szulfát: 100 mg Metil-szulfonil-metán (MSM): 100 mg Cápaporc: 100 mg C-vitamin: 50 mg Kalcium-foszfát: 25 mg Magnézium: 10 mg Mangán: 5 mg B6-vitamin: 0,5 mg


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája