Hyaloral Large Dog tabletta (120 db)


Bruttó 27.480 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Hyaloral
  • Kód: 123427
db

Bővebb leírás

Táplálék-kiegészítő ízületi degeneráció, ízületi problémák esetén, ízületi műtétet követően, valamint az inak és szalagok erősítésére nagy- és óriástestű kutyák számára.

- Biotechnológiai eljárással előállított hialuronsavat, nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagént, kristályos glukózamint, chondroitin-szulfátot és gamma-oryzanolt tartalmazó táplálék-kiegészítő a hialinporc és a synoviális folyadék fiziológiás állapotának teljes helyreállítása érdekében fájdalommal és/vagy gyulladással járó súlyos krónikus degeneratív folyamatokban.
- A hialuronsav a synoviális folyadék fő alkotórésze, a viszkoelaszticitás és a lubrikáns hatás fenntartásában játszik szerepet, védi továbbá a hialinporcot a kopással szemben, csökkenti a gyulladást és elősegíti a porc táplálását. A nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagén biztosítja a kollagén - az ízületek hialinporcának fő alkotórésze és szerkezeti alapja, a degenerációs folyamatok által leginkább érintett szövet - "de novo" bioszintéziséhez szükséges peptideket.
- A gamma-oryzanol hatásos antioxidáns és az immunválaszt moduláló gyulladásgátló. A kristályos glukózamin a porcok rugalmasságát és terhelhetőségét, valamint a mozgó ízületekben lévő synoviális folyadék viszkoelaszticitását meghatározó glükózaminoglükánok - pl. a chondroitin-szulfát és a hialuronsav - bioszintézisében szubsztrátként és stimulátorként szerepet játszó aminocukor.
- A Hyaloral elősegíti a hialinporc regenerálódását, az ízületek lubrikációját, csökkenti a gyulladásos folyamatot és a fájdalmat, ezáltal javítja az állat mobilitását.

Kezelés:
- Fiatal állatoknak: legalább 6 hónap ajánlott.
- Felnőtt állatoknak ízületi degeneráció esetén: legalább 3-4 hónap.

Az állatorvos rendelése szerint, szükség esetén évi 2-3 kúra végezhető. Mivel a készítmény táplálék-kiegészítő, megszakítás nélkül alkalmazható mellékhatások nélkül.

Napi adag:
- 1 tabletta 20 ttkg-onként.
- 2 tabletta 40 kg felett.

Összetétel 1 tablettában:
Hialuronsav: 20 mg, nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagén: 2.200 mg, glükózamin 312,5 mg, kondroitin-szulfát 200 mg, Gamma-oryzanol 100 mg, trikalciumfoszfát, hidrolizált baromfi fehérje, kukorica keményítő, magnéziumsztearát. Adalékanyagok: Cellulóz (0,002%)


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája