Fitomune immunerősítő tabletta (20 db)


Bruttó 5.335 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Vitamed Pharma
  • Kód: 131282
db

Bővebb leírás

Immunerősítő tabletta kutyák és macskák számára.

A Fitomune immunerősítő tabletta speciálisan összeállított növényi hatóanyagok és béta-glükán kombinációját tartalmazza, melyek az immunrendszer működésére kifejtett hatásuk révén hatékonyan hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez és a betegségek elleni küzdelemhez.

ÖSSZETÉTEL:
bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) 150 mg, (1-3, 1-6) béta-glükán 150 mg, homoktövis (Hippophae rhamnoides) 50 mg, grapefruit-mag kivonat 50 mg, macskakarom (Uncaria tomentosa) 40 mg, csüdfű (Astragalus membranaceus) 40 mg
Bíbor kasvirág (Echinacea): Az egyik legismertebb immunerősítő gyógynövény. Immunstimuláns, antimikrobiális, vírusellenes, fertőzéseket gátló és gyulladáscsökkentő hatású. Mikroorganizmusok ellenes hatása a nem specifikus immunvédelem serkentésén keresztül valósul meg: hatására a fehérvérsejtek kórokozókat bekebelező aktivitása fokozódik.
1-3, 1-6 béta-glükán:
Fő feladata az immunrendszer nem specifikus első védelmi vonala, a makrofágok aktiválása, amelyek elfogják és bekebelezik az idegen anyagokat (baktériumok, vírusok, toxinok, rendellenes sejtalakok stb.).
Homoktövis:
Antimikrobiális hatású. Gátolja a szabad gyökök károsító hatásait. Nagy mennyiségű C- és A-vitamint tartalmaz. Kutatások igazolták, hogy gátolja a daganatok növekedését.
Grapefruit-mag kivonat (GSE):
Bizonyított antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással rendelkezik. Magas bioflavonoid tartalmának köszönhetően igen erős antioxidáns tulajdonságú, megvédi a szervezetet a szabad gyökök pusztító hatásától, ezáltal segíti a szervezet védekező és regenerációs mechanizmusait.
Macskakarom:
Széles körben felhasznált gyógynövény. Jelentős immunerősítő hatással rendelkezik. Fertőző betegségek és gyulladásos folyamatok, ízületi, mozgásszervi elváltozások megelőzésében és leküzdésében is segítséget jelenthet. Több kutatás is bizonyította, hogy a macskakarom hatóanyagai képesek a daganatok növekedését gátolni.
Csüdfű:
Ázsiában 2000 éve használt gyógynövény. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, ezen kívül képes csökkenteni a fizikai vagy érzelmi stresszhatások káros következményeit.

ADAGOLÁS :
Testtömegkilogramm – Napi adag
< 15 – 1 tabletta
15-30 – 2 tabletta
30-45 – 3 tabletta
> 45 – 4 tabletta
Felnőtt macska – ½ tabletta
Kölyökmacska < 2 kg – ¼ tabletta

Fertőző betegségek esetén a javasolt adagolási időtartam: 2-4 hét.

Fontos, hogy légúti, emésztőszervi vagy egyéb fertőzések esetén a tünetek megjelenése után alkalmazását minél előbb kezdjük el. Az immunerősítés kiemelt jelentőségű bizonyos bőrbetegségek, például demodicosis (szőrtüszőatkásság) esetén, valamint macskák krónikus ínygyulladásánál, vírusos betegségeinél (leukózis, FIV-macska AIDS) is.

Műtét esetén:
Műtétek előtt egy héttel normál dózisban (kutya: napi 1 tabl./15 kg; macska: napi ½ tabl.) kell a Fitomune tablettát elkezdeni használni és a varratszedésig (10-14 nap) kell adni.

Tartós használat:
Legyengült immunrendszerű állatok, idős állatok, daganatos betegség esetén valamint fertőzések megelőzésére a tartós, fél adaggal (kutya: napi ½ tabl./15 kg; macska: napi ¼ tabl.) történő, 1-3 hónapig tartó adagolás javasolt.

Amennyiben kérdése merülne fel a termék használatával kapcsolatban, forduljon állatorvosához!

Figyelmeztetés:
Olyan esetekben, amikor az immunrendszer fokozott működése nem kívánatos (például gyógyszeres szteroid terápia), a Fitomune tabletta használata kerülendő. Szakirodalmi adatok alapján az econazol és az ACE-gátló hatóanyagú gyógyszerek hatását módosíthatja.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája