Relaxa-Bits nyugtató tabletta (10 db)


Bruttó 5.035 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Relaxa-Bits
  • Kód: 127934
doboz

Bővebb leírás

Gyógynövényekből összeállított, speciálisan kutyák számára kifejlesztett készítmény.
10 db tabletta/doboz

A Relaxa-Bits nyugtató tabletta gyógynövényekből összeállított, speciálisan kutyák számára kifejlesztett készítmény. Minden összetevője külön-külön is bizonyítottan hatékony szorongás- és félelemoldó hatással rendelkezik, együttes hatásuknak köszönhetően a legkülönbözőbb, a kutyák számára érthetetlen és ezért nehéz helyzetet jelentő stresszes állapotok leküzdésében nyújthat gyors és hatékony segítséget.

Macskák nyugtatására a Relaxa-Bits tabletta nem használható! Az összetevők mindegyike macskákon is nyugtatólag hat, azonban a Valeriana (macskagyökér) macskákon egy rövid ideig tartó erős izgatottsággal járó eufórikus állapotot válthat ki a kezdeti időszakban, ami pont az elérni kívánt nyugtató hatás ellentéte.

Összetevők:
Mámorbors (Piper methysticum) 100 mg, Macskagyökér (Valeriana officinalis) 80 mg, 5-hidroxi-triptofán 40 mg, Csüdfű (Astragalus membranaceus) 40 mg, Csucsóka (Scutellaria lateriflora) 40 mg, Citromfű (Melissa officinalis) 30 mg.

Adagolás:
1 tabletta / 20 testtömegkilogramm, lehetőség szerint a stresszhatás előtt egy órával kell beadni. Szükség esetén az adag a duplájára emelhető (1 tabletta / 10 kg).


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája