Nutradigest paszta 20 ml


Bruttó 6.650 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Nutravet
  • Kód: 141024
db

Bővebb leírás

Az emésztés normál működésének támogatására és akut hasmenés kezelésére kutyák és macskák számára.

A Nutravet termékek állatorvosok által lettek kifejlesztve a legjobb minőségű összetevőkből és csomagolásuk újrahasznosított anyagokból készül, amikor lehetséges. A Nutradigest összetevői segítenek normális emésztési funkció k fenntartásában, a természetes probiotikus baktérium (Enterococcus faecium), az egyedi bazsalikom kivonattal, a prebiotikumokkal és a kaolinnal együtt hozzájárulnak a béltraktus működésének enyhítéséhez. Kiegészítő állateledel kutyák és macskák részére.

Alkalmazási útmutató:
A fecskendőből rovátkánként 2 ml adagolható. Adja az eledelhez vagy közvetlenül az állat szájába is nyomható. Adagolás: Lásd a csomagoláson található táblázaton (Macska, Kutya / Testtömeg kg / Első napon / Fenntartásra a második naptól). 2 ml =1 rovátka. Az ajánlott napi mennyiség állatorvosi javaslatra módosulhat.

Összetétel (alapanyagok/adalékok):
Enterococcus faecium DSM 10663 NCIMB 10415 (4b1707) 2x1012 cfu/kg, napraforgó és repceolaj, Kaolin agyag 100 g/ kg, bazsalikom kivonat, Frukto-oligoszacharidok (FOS), Mannán-oligoszacharidok (MOS), élesztő kivonat.

Analitikai összetevők:
nyersfehérje 5,0%, nyersolajok 54%, nyersrost 0%, nyershamu 12,5%.

Tárolás: Közvetlen napsugárzástól távol tartandó. Ne tárolja 5°C alatt vagy 25°C fölött. Kizárólag takarmányozási felhasználásra! A csomagolás 100%-ban újrahasznosított kartonból készült, ami újrahasznosítható és biológiailag lebomló.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája