PetSafe Big Dog Deluxe ugatásgátló nyakörv /Impulzus/


Bruttó 27.990 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó PetSafe
  • Kód: PBC19-13058
db

Bővebb leírás

Ugatásgátló nyakörv (PBC19-13058) nagytestű kutyához.
Kis méretű, speciális, elemes vevőkészülék.
3 év garancia!

Hogy hogyan lehet az otthona a szomszédot örjítő ugatástól csendes!?
A PetSafe® Big Dog Deluxe Anti-Bark Ugatásgátló Nyakörv olyan szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, ami megoldja ezt a problémát.

Ha a kutyus elkezd ugatni, a készülék egy kicsit kellemetlen, de nagyon hatékony "statikus" impulzust küld a hangoskodó felé.
A nyakörv mindig a legkisebb impulzussal kezdi az ugatást megfékezni, ha ez a szint nem elégséges csak akkor emelkedik automatikusan az impulzus szint magasabbra. Ha az ugatásgátló Nyakörvet megfelelő képen használják, akkor nagyon nagymértékben (bizonyos helyzetekben teljesen) csökkenti a felesleges ugatások számát.
Kutyája gyorsan megtanulja a nyakörv és az ugatás közti összefüggést, és hamar abbahagyja a felesleges ugatást.


Elem élettartama:
- 3 és 6 hónap között. A leadott impulzusok gyakoriságától függően.
- Elem típusa • RFA-188
- Az elemet úgy tervezték, hogy nagyon könnyel lehesen cserélni és vízhatlanná tegye a nyakörvet.
Az első elem élettartama rövidebb lehet a gyakoribb használat miatt. Az elem élettartamának növelése érdekében, állítsa a nyakörv kapcsolóját OFF állásba, ha nem hsználja azt.

Vízállóság:
Megjegyzés: Ha a Hangérzékelő szenzorba víz kerül, akkor a készülék nem tud addig tökéletesen működni, amíg az kinem szárad teljesen.

Nyakörv méretei:
- 5.1 cm széles x 2.9 cm magas x 2.9 cm vastag.
- Súly: 131 gramm szíjjal és elemmel együtt.
- Cserélhető Nylon nyakörv hossza: 91.5 cm.

 

- 3 Színű LED lámpa → Alacsony és Jó elemszint kijelzése. - Érintkező pontok → Közvetítik a statikus impulzust. - Érzékelő → A kutya ugatásának rezgését érzékeli (Nem állítható). - Hangérzékelő szenzor → A kutya ugatásának a hangját érzékeli. - 18 kg -tól! Nyakörv Lámpajelzései: - Villogó ZÖLD → Jó elemszint (1 villanás minden 5 másodpercben). - Vilogó PIROS → Alacsony elemszint (3 villanás minden 5 másodpercben). - Villogó PIROS → Impulzus küldése. - Nincs lámpajelzés → Ideje elemet cserélni. - NARANCS → Programozás. Tökéletes Érzékelés: - Az Ugatásgátló Nyakörv rezgés - és hangérzékelőt is (kettős érzékelés) használ, hogy az ugatást megkülönböztesse más külső zajoktól. - A készülék az érintkezőkön át csak akkor ad le impulzust, ha egyszerre érzékeli a hangszalagok rezgését és az ugatás hangját is. Biztonsági Lekapcsolás: - A beépített biztonsági rendszer 3 percre automatikusan kikapcsolja a ugatásgátló Nyakörvet, ha a kutya egy 80 másodperces időszakon belül legalább 15-ször ugat. Impulzusok: - 10 különböző erősségű impulzus. - Automatikus (Vérmérsékletfüggő) Impulzuserősség-beállítás. - Az impulzusleadás az 1. szintről indul, azonban ha az ugatás 30 másodpercen belül folytatódik, akkor impulzus erőssége emelkedni fog, amíg az ugatás abba nem marad. - Ha a kutya 30 másodpercig csendes marad, akkor a nyakör visszaáll alaphelyzetbe az 1. szintre. (Lásd: Vérmérsékletfüggő Impulzuserősség-beállító Rendszer) A teljes magyar nyelvű Használati Útmutató letöltéséhez, kattintson felül a LETÖLTÉS gombra. 3 ÉV GARANCIA!!!

Csatolmányok


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája