FURminator Short Hair Cat S


Bruttó 5.999 Ft 7.505 Ft

Akció vége: Határozatlan ideig
Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó FURminator
  • Kód: 109857
db

Bővebb leírás

 Aljszőrzet kefe rövid szőrű macska számára.
Garantáltan és gyorsan eltávolítja (eltávolítja és nem levágja!) a kihullott, elhalt aljszőrzetet.

A FURminator eszköz garantáltan és gyorsan eltávolítja (eltávolítja és nem levágja!) a kihullott, elhalt aljszőrzetet. Akár a 90%-át is eltávolítja a vedlő szőrnek, egy szebb és csillogóbb bundát maga után hagyva, ami után a bőr is jobban tud lélegezni.
A jól átfésült bunda könnyebben szárad, kevesebb kellemetlen szagot áraszt magából. Nehezebben fertőződik meg, könnyebben észlelhetők benne az esetleges bolhák és a macskáknál segít csökkenteni a szőrlabdák képződését is.

Érdemes tudni:
- A FURminator kefék nem vágják, és nem is trimmelik az állatok szőrszálait. Csak azon aljszőrzet és fedőszőrzet eltávolításában segít, melyet az állat amúgy is elhullatna. Ezáltal használatával megelőzhető a lakásban szétszóródott szőrzet.
- A FURminator kefét nem szükséges napi rendszerességgel használni. Javasolt az első hetekben gyakrabban használni, ezáltal eltávolítva az elhalt szőrzet akár 90%-át, majd a havi használat is elégséges. Természetesen szőrváltási időszakban a heti egyszeri alkalom javasolt.
- A kefe rendszeres használatával csökkenthető macskáknál a szőrlabda képződés.
- Mindig ügyeljünk arra, hogy a kefét azonos mértékben használjuk az állat teljes testén, ellenkező esetben egyes területek aljszőrzete jobban megritkul.
- Nem szabad a kefét az állatra rányomni. Lágy, hosszú fésülő mozdulatokkal használják.
- A FURminator kefék élettartama több mint egy átlagos kutya illetve macska élethossza. Így a termék egy életen át tart.
- A terméket csak tiszta és száraz szőrön használja. Ha fokozottan szennyezett szőrzeten használják, akkor a fogak előbb elkophatnak.
- De soha nem szabad a pengét éleztetni! Az ilyen kefével akár sérülést is okozhatunk kedvencünknek.
- Egyes FURminatorok pengéje cserélhető, így nem szükséges a teljes kefét cserélni.
- A FURminator kefék nem helyettesítik a szőrbontó keféket. Nem alkalmasak az összecsomósodott szőrzet kibontására.


Gyártók