50 g

CimCat Urinary paszta


Bruttó 2.535 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Gimborn
  • Kód: 132759
db

Bővebb leírás

Táplálékkiegészítő eledel macskáknak a húgyutak védelmére.

- A paszta gondosan válogatott összetevőket tartalmaz, ami a húgyutak rendellenességeinek szabályozására szolgálnak.
- Az urolitok kialakulása a macska veserendszerében mindig táplálkozási összetevőkből ered. A paszta koncepciója az, hogy megakadályozza a két fő hólyagkő kialakulását a foszfor (P) kötődési mechanizmusok révén történő csökkentésével, valamint az oxalát prebiotikus hatásokkal történő csökkentésével.
- Továbbá glükozamintartalmával lényeges komponenseket kínál a glükózaminoglikánok védőrétegének kialakításához a hólyag falán belül. Ezen felül a glükózaminok nagyobb arányban gátolják a kövek kialakulását.
- Mivel a vesekárosodás gyakran idiopátiás eredetű, az L-triptofánt, mint a szerotonin prekurzorát is tartalmazza a paszta.
- A vesekő képződés a veserendszer szöveteinek jelentős stresszorának minősül, gyakran irritációt és gyulladást okozva, másodlagos fertőzésekhez is vezethet. - A formula tartalmaz béta-glükánokat a folyamat irányításának megkönnyítése érdekében, amelyek képesek az immunrendszer erősítésére és a gyulladás mértékének ellensúlyozására.

A húgyutak védelmének alapvető összetevői:
- Az N-acetil-D-glükózamin a glükózaminoglükánok (GAGs) csoportjába tartozik, amely a hólyagfal védőburkolatának fiziológiai összetevője. A GAGs csoport hozzájárulhat az alsó húgyutak védelméhez, és segít megelőzni a húgyutak rendellenességeit.
- A béta-glükánok olyan poliszacharidok, amiket a baktériumok, gombák és élesztő sejtfalából nyernek ki; ezek jól ismert immunstimulátorok, amelyek képesek a veleszületett immunrendszert aktiválni.

Adagolási javaslat:
Adjon naponta 6 cm hosszú csíkot (kb. 3 gramm) a pasztából akár közvetlenül a tubusból vagy eledelhez keverve. Tápláláskor szobahőmérsékletű legyen a paszta. Nyitás után hideg helyen tárolja.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája