350 g

Versele Laga Lara Junior


Bruttó 770 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Versele Laga
  • Kód: 441064
db

Bővebb leírás

Teljes értékű száraztáp kölyökmacska (6 hetestől-12 hónapos korig) számára.
Finomság az egészséges növekedésért.
Fehérje 36% - Zsír 12%
Csirkehússal

Manapság a házimacskát házi kedvencként tartják és a mai társadalomban sok ember életminőségét meghatározó pozitív tényezőként tekintenek rá. Az egyiptomiak tisztelték, a középkorban természetfeletti erőt tulajdonítottak neki; az elmúlt évszázadok során nem létezett más állat, amelyet ennyire szerettek, tiszteltek és féltek volna.
Rövid vagy hosszú szőrű, elegáns, mint egy törzskönyvezett macska vagy harcias, mint egy utcai kóbormacska: a macskát egyre jobban szívünkbe - és persze otthonainkba - zárjuk. Azonban, még ha házban is tartjuk, és a dorombolással kieszközli, hogy a gazdi simogassa, nagyon független állat, amely minden figyelmet megérdemel, ha az etetéséről van szó.

A Lara, még több íz...

Ínyenc a macskája? Mindig pontosan tudja, mit akar? Amit macskája akar, az a kellemes íz és a változatosság. A Lara az ízek széles választékát kínálja, száraz és nedves eledelben egyaránt. Minden napra mást, az egyes macskák vágyaihoz igazodva. Tökéletesen emészthető eledel, hogy macskája duzzadjon az életerőtől. Lara az íz, amit minden macska imád!

A Lara Junior ropogós száraz falatkáival csintalan cicája láthatóan élvezni fogja a csirke kellemes ízét. Mindez egy finomság az egészséges növekedésért.

Analitikai összetevők:
Fehérje 36 %, Zsírtartalom 12 %, Nyersrost 1,5 %, Nyershamu 8,5 %, Kalcium 1,3 %, Foszfor 1,2 %, Taurin 0,2 %.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
Vitamin A 30.000 NE/kg, Vitamin D3 1.500 NE/kg, Vitamin E 150 mg/kg, E1 (vas) 75 mg/kg, E2 (jód) 2 mg/kg, E4 (réz) 10 mg/kg, E5 (mangán) 86 mg/kg, E6 (cink) 100 mg/kg, E8 (szelén) 0,3 mg/kg, Színezék(ek), Antioxidáns(ok).

Összetétel:
Hús és állati eredetű melléktermékek, Csirke 35 %, Gabona, Növényi fehérjekivonat, Olajok és zsírok, Tej és tejszármazékok, Tejsavó 4 %, Növényi eredetű melléktermékek, Élesztő, Ásványok.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája