7 kg

Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin OPTIDERMA 7 kg


Bruttó 18.195 Ft

  • Ter. állapot: Szállítási idő 2-6 munkanap
  • Gyártó Purina
  • Kód: 12392233
db

Bővebb leírás

Teljes értékű száraztáp érzékeny bőrű kistestű (1-10 kg között) felnőtt kutya számára.
Omega 3 zsírsavak az érzékeny bőrért.
Lazaccal és rizzsel.

A PRO PLAN az összetevők gondos kiválasztásával gondoskodik arról, hogy kutyája hosszú és egészséges életet élhessen. Az állatorvosok és táplálkozási szakértők az kíváló minőségű alapanyagok, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok kombinálásával elérték, hogy kutyájának az erős immun- és emésztőrendszeren túl egészséges bőre, szőrzete lehessen.

A nélkülözhetetlen proteinek, az Omega-3 és -6 zsírsavak, az E-vitamin és az alapvető ásványi anyagok kombinációja évről évre hatékony és harmonikus működést biztosítanak kutyája védekező rendszereinek. Az eredmény: egy életen át tartó természetes védelem.

A PRO-PLAN kiváló minőségű húst, halat, rizst használ alapanyagként és így – a színezék, illetve a tartósítószerek mellőzésével – teljes értékű, optimális kutyatápot állít elő, amely fenntartja a kutya természetes védelmét egész életén át.

A PRO PLAN Adult termékskála minden méretű, életmódú és aktivitású kutyának teljes körű táplálást biztosít. Minden tápanyag optimális mennyiségben áll rendelkezésre ahhoz, hogy kutyájának szervezete harmonikusan és a lehető legmegfelelőbben működjön.

A kisebb kutyafajtáknak gyorsabb az anyagcseréjük és nagyobb társaikhoz képest magasabb az energiaszintjük. A PRO PLAN Adult formulát speciálisan felnőtt, kis testalkatú, 10 kg-nál kisebb súlyú kutyafajtáknak fejlesztették. A protein, zsír és B-vitaminok magasabb arányával kielégíthető a magasabb energiaigény, így a PRO PLAN megad mindent, ami kistestű kutyájának egy életen át biztosítja a természetes védelmet.

A PRO PLAN Small & Mini Adult Sensitive Derma korlátozott számú fehérjeforrást és különleges tápanyagokat – például Omega-3 zsírsavakat – tartalmaz, így segít csökkenteni az ételérzékenységgel kapcsolatos bőrreakciókat és támogatja a bőr, illetve a szőrzet egészségét.

- Omega 3 zsírsavak az érzékeny bőrért
- Korlátozott számú fehérjeforrás
- Bizonyítottan, akár 40%-kal csökkenti a fogkőképződést
- Kitűnő íz és élvezetes étkezés
- Különleges kis méretű darabkák, melyek könnyen rághatóak és kíméletesek a kistestű kölyökkutyák apró szájához

Összetétel:
Lazac (20%), szárított lazacfehérje, kukoricaglutén-liszt, kukorica, rizs (10%), kukoricadara, állati eredetű zsiradék, szárított cukorrépa-apríték, ásványi anyagok, hidrolizátum, élesztő.

Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: NE/kg:
Vit A: 38 500; Vit D3: 1 250; Vit E: 715. mg/kg: Vit C: 220; vas-szulfát monohidrát: 220; vízmentes kalcium-jodát: 3,7; réz-szulfát pentahidrát: 55; mangán-szulfát monohidrát: 55; cink-szulfát monohidrát: 480; nátrium-szelenit: 0,34.

Technológiai adalékanyagok: mg/kg:
természetes összetevők tokoferolban gazdag kivonata: 45.

Analitikai összetevők:
fehérje: 30,0 %; zsírtartalom: 18,0 %; nyershamu: 6,5 %; nyersrost: 2,5 %; Omega 3 zsírsavak: 1,1 %.


 

Tisztelt Vásárlónk, kedves Gazdik!

 

 

A folyamatos gazdasági problémák miatti rengeteg árváltozásról minden megrendelőnket tájékoztatni kell írásban vagy telefonon, ez jelentős többletmunkát ró ránk, és hátráltatja a beszerzést, valamint a kiküldést. Kérjük türelmüket, de közel 9000 terméket és 6000 vásárló rendelését egyenként kell napi szinten átnézni, nem kapunk a beszállítóktól árlistákat, értesítéseket.

 

Világméretű probléma az alapanyag hiány, kérjük ha pár napon belül

nem kapja meg tőlünk rendelését,

kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, ezzel is gyorsítva munkánkat.

Sajnos a folyamatos áremelések is lassítanak bennünket,

de szeretnénk segíteni Önt és kedvencét a spórolásban.

Személyes átvételkor nincs üzemanyag felár a rendelésekben.

Válassza a "személyes átvétel" szállítási módot vásárláskor.

Jó egészséget és sok együtt töltött percet kívánunk.

 

 
 



Az eledelporta csapata

 

#együttlegyőzzük

 

Jó egészséget kívánunk

Az eledelporta csapata, és 12 cicája