1 kg

Versele Laga Crispy Muesli Hamsters & Co


Bruttó 960 Ft

Rendeljen telefonon: +36 70 353 3358
  • Ter. állapot: Szállítási idő 1-4 munkanap
  • Gyártó Versele Laga
  • Kód: 461721
db

Bővebb leírás

Teljes értékű minőségi keverék hörcsög és más mindenevő rágcsáló számára.
Változatos összetétel, ízletes puffasztott gabonát, sok zöldséget és finom csonthéjas magokat tartalmaz.
Extra gabonafélék, magok és magbelek (étvágy).
Zöldségfehérjékben gazdag (energia).

A Crispy Muesli magok, pelyhek és zöldségek keverékéből álló teljes értékű eledel nyulak és rágcsálók számára... Fincsi! Ennyi változatossággal az étrendben kis jószágának csorogni fog a nyála, és degeszre szeretné tömni magát.

Akárcsak az összes ízletes finomság, a Crispy Muesli is "Happy & Healthy" golyócskákat tartalmaz. Ezekben a golyócskákban az összes olyan „építőelem” megtalálható, amely kis kedvencét elégedetten és egészségesen tartja. Az egyes állatfajták számára speciális vitamin-aminosav-ásványianyag-koktélokat állítunk össze, hogy kedvencének egészséges legyen a bundája, a jószág ellenálljon a betegségeknek, és hosszú, vitalitással teli életet élhessen. Nyugodt lehet, a "Happy & Healthy" golyócskák megteszik a magukét.

Az ízletes és fehérjében gazdag Crispy Muesli Hamsters & Co teljes értékű eledel hörcsögök és más mindenevő rágcsálók számára. Ízletes puffasztott gabonát, sok zöldséget és finom csonthéjas magokat tartalmaz... A napfény kellemes ízei! Változatos és rendkívül finom ínyenckeverék hörcsögének. A benne lévő "Happy & Healthy" golyócskáknak köszönhetően a Crispy Muesli eledelben megtalálható az összes olyan tápanyag, amelyre kedvencének a hosszú, egészséges és boldog élethez szüksége van. Az energiadús összetétel jó formában tartja az állatokat. Különösen finom a jó fogyaszthatóság érdekében.

Használati utasítás:
- Naponta legfeljebb 15 g eledel szükséges. Ha Crispy Snacks csemegét is etet (legfeljebb a teljes napi adag 25 %-áig), akkor csökkentse a fő eledel mennyiségét.
- Mindennap adjon friss eledelt és ivóvizet.
- Mindig adjon friss szénát és sok friss vizet.

Analitikai összetevők:
Fehérje 15 %, Zsírtartalom 10 %, Nyersrost 7 %, Nyershamu 3 %, Kalcium 0,5 %, Foszfor 0,4 %.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A Vitamin 9.100 NE/kg, D3 Vitamin 1.500 NE/kg, E Vitamin 35 mg/kg, E1 (vas) 40 mg/kg, E2 (jód) 1,5 mg/kg, E4 (réz) 7 mg/kg, E5 (mangán) 55 mg/kg, E6 (cink) 51 mg/kg, E8 (szelén) 0,15 mg/kg, Színezék(ek), Antioxidáns(ok).

Összetétel:
Növényi eredetű melléktermékek, Gabona 40 %, Zöldségek, Ásványok, Magok.